Jaaaaa det är fredag 👍

Idag när jag vakna fick jag en chock det va ju snö ute haha det va inte jag beredd på att se när jag drog upp rullgardinen i sovrummet..
Och jag ska cykla till jobbet sen hmm ja jag får ju cykla försiktigt...

Igår när jag hade nattat Karim så slog jag in julklapparna som jag köpt och Colins present, Fadi blev dock arg för att jag hade börjat innan han kom hem från gården men jag sa det kommer komma mer som jag har beställt men han lyssnar inte när han är sur så jag bad honom vänligt men bestämt att gå från köket för hans surhet smittar av sig och jag ville inte vara sur innan jag skulle gå och lägga mig ..

Det är -2 grader ute med sol.


Black Friday är årets största dag för handeln – och miljontals svenskar kommer leta erbjudanden och reor på nätet och i butik.

Black Friday infaller alltid dagen efter amerikanska Thanksgiving, fjärde torsdagen i november. 2019 är det den 29 november. Dagen har blivit en helg, Black Weekend som följs av Cyber Monday, för alla som shoppar på nätet. Det är dock inte ovanligt att Black Friday håller på en hel vecka och heter då Black Week.
I USA är det den stora shoppingdagen, och under 2018 spenderades runt 175 miljarder kronor bara på e-handel under Black Week, enligt Forbes.
I Sverige höll vi oss lite lugnare, och handlade ”bara” för 6,6 miljarder – vilket är en uppgång med cirka 20 procent från året innan.
Om du planerar att shoppa under Black Friday, här är några tips du bör ha koll på.

Beställde varsin hälsning från tomten till barnen så snart kommer ett brev från tomten till dom 😊..

Ni får ha en bra fredag 😊..

#nouw #nouwbloggare #fredag #november #blackfriday #2barnsmamma #familjeliv #personligblogg

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Här var de också massa snö imorse, men redan nu har det börja smälta undan. Åh vad mysigt att de ska få brev i från tomten!! nouw.com/lillfoppan
amindiz
amindiz,
Här vaknade jag av att det snäade så tråkigt nu när snön är här det är värkligen svinkallt <3nouw.com/amindiz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@