It´s friday =)

Äntligen så är det fredag och sista skoldagen för denna vecka =) och idag har jag inte lust att göra ett dugg. Ska laga mat sen haha..

Igår när jag hämtade Karim så fick han leka en stund innan vi gick hem men sen när vi skulle hem så satte han igång att bråka så pinsamt och alla glodde och jag kände hur arg jag blev..

vad ska ni hitta på i helgen ? själv ska jag bara ta det lugnt kanske gå ut med Karim om det är fint väder men ska det vara kallt och regn så kommer jag stanna inne =) ..

Vill önska er en härlig helg =) så ses vi på måndag igen =).

Kommer lägga inlägg på instagram varje dag så ni som följer mig ser och ni som inte följer så heter jag @2barnsmammaochfru på instagram =)

#nouw #nouwblogg #friday #maj #2barnsmamma #mammatillpojkar #vimedbarn #viföräldrar #föräldraskap #familjeliv #personligblogg

Gillar

Kommentarer

Marie,

Njut av ledigheten och helgen, skönt med paus från allt och bara stanna upp i vardagen emellanåt =D

sweetwordsbymirre.com
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ha en fin fredag <3

nouw.com/louiseedling
Marlene,

Vi ska börja kolla på husbilar!!! Äntligen! Samtidigt blir det en heldagsutflykt med make och äldste sonen. Hoppas på hyfsat väder.

fdensammamamman.se/
Elina,

VI har inga direkta planer för helgen i nuläget, vi får ta det lite som det kommer 😊

detkaosvikallarvardag.com
Mina,

Jag ska plugga i helgen och sedan har jag inget inplanerat. Tänker ts dagarna som de kommer. Trevlig helg!

Minasvarld.nu
moahhansson
moahhansson,

Jag hoppas på att det ska vara fint väder så man kan vara ute lite grann i helgen 😊

nouw.com/moahhansson
Madde ,

Du har en ledig helg? Så skönt. Det behöver allt du. Hoppas vädret blir bra bara. Själv ska jag snart till Mariestad på en powerhelg. Ska bli spännande.

www.nouw/com/madelena
michelle
,

va tråkigt att han bltjade bråka men liksom skit i om de andra glor kan förstå att de e irriterande men ingen är ju perfekt. du är rn bra mamma 😘