Idag är en ny dag =)

Idag går jag för Helena på jobbet men jag hatar att vakna så här tidigt som 5:30 så jag bytte dagpasset på torsdag till kväll eftersom jag jobbar kväll Onsdag och hon jag bytte med ville jobba dag hon tycker dagar är bättre ja jo men visst men inte kväll sen dag då tar jag hellre dag dag kväll kväll kväll denna vecka och Karim får sova lite extra på torsdag han med 😊.

Idag så hade jag en dusch på en boende =) plus att jag har en städ med =)

Igår beställde Fadi kycklingwok så det får det bli haha..

Igår fick H ett sms från skolan där Fadi missade en lektion men så va inte fallet utan han hade bild och dom skulle måla ett träd och när han skulle låta den torka så kunde han väl inte sitta still och läraren blev arg på honom och straffade honom och skickade ett sms till H men jag tycker fan detta blir bara värre och värre så när jag lämnar Karim på onsdag ska jag svänga in på skolan och försöka hitta denna lärare och prata med henne för det hände en annan sak igår som jag tycker är oklart och som jag inte förstår alls. Är det inte det ena så är det fan det andra när ska skiten sluta detta händer varje år och jag börjar tröttna på att elever och lärare bråkar på denna skola..

Samma sak va när syrran gick på skolan så det har tydligen inte blivit bättre lite men inte mycket i alla fall.. nej jag måste prata med läraren detta går inte längre vi måste komma på ett sätt som är bra för både läraren och Fadi..


Ha en bra tisdag =)

#nouw #nouwbloggare #tisdag #hösten2019 #oktober #mammablogg #2barnsmamma #familjeliv

  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Så tråkigt när det ska bli bråk mellan elever & lärare 😟 hoppas du får tag i läraren och kan få lite klarhet i vad som händer!nouw.com/sannaevelyne
Yela
Yela,
Men vad är det för skola? Låter ju verkligen inte okej att dom gör så 😕yela.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@