Hello finisar =)

Igår fick jag åka in till stan med mannen för hans rast var över så jag hade lite dö tid på stan vilket inte gjorde något =) hittade 3 böcker till Karim som han blev glad över och sen handla jag hem lite kött som jag vart sugen på =).

Igår blev det kött och potatis och gräddsås =) vilket gick hem hos alla utom Karim för till han fick jag göra makaroner och köttbullar... ( Kräsen liten herre )..

Idag hade jag tid med Fadi´s syo och Fadi var med angående gymnasiet i höst.. Det gick bra och alla ? jag hade fick jag svar på.

När vi var klara så tog jag en promenad hem och jag hade en kompis i telefonen vilket gick lättare att koma hem =).. Min syster kom en snabbis på parkeringen och prata lite sen skulle hon vidare.

Mina måste idag är nästan gott som klara och jag har laddat en maskin tvätt som går för den korgen va överfull asså jag kan inte begripa jag tvätta ju i förrgår..

Ska snart hämta Karim på skolan och får vi se om jag måste vara ute med honom eller om vi kan gå till affären.

Har väldigt ont i armen idag och jag skriker av smärta när barnen rör den och i natt var det väldigt jobbigt att inte kunna ligga på den sidan

Vad händer hos er idag ? hoppas ni får en bra dag

#nouw #nouwblogg #wednesday #april #2barnsmamma #mammatillpojkar #vimedbarn #viföräldrar #familjeliv #personligblogg #sweden #örebro

Gillar

Kommentarer