Hej finisar 😊

Så fort jag kom hem igår efter ha hämtat Karim på dagis så blir jag inringd på ett 16-21:15 pass så det tog jag 😊..

Karim han är så duktig att han klär på sig själv han börjar göra det nästa själv och nu sitter han bara på toaletten innan hade vi en toasits med trappstege men den har jag tagit bort för att hans lilla rumpa höll på fastna..

När vi kom till dagis berättade hans ena dagisfröken som är ansvarig för honom att han slog tre barn igår och då sa jag varför sa dom inget när jag hämtade honom, sånt vill jag veta så jag kan prata med honom visst jag ska prata med honom sen när jag hämtar honom men jag kunde ha gjort det igår redan om jag bara visste om det. Karim vet att man inte ska slåss.

Ska snart åka till Willys och handla lite samt hämta ut paket och mer sprutor som jag tar på kvällen men igår så kunde jag inte det för det va slut.

Hoppas ni får en bra tisdag

#nouw #nouwblogg #2barnsmamma #måndag #november #höst #familjeliv #mammablogg #personlig

  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja konstigt att de inte sa något direkt, man vill ju kunna bemöta det, barnen vet ju att man inte slåss men det kan ju vara något annat som ligger bakom. Vi har problem med att ett barn bits på Logans avdelning så jag började morgonen med samtal med rektorn....nouw.com/lexochlogan
Michelle
Michelle ,
Härligt o åka o handla lite mat 😊 köper oxå mat nu från Willys
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@