Godmorgon finisar ❤️..

Utvecklingssamtalet igår för Fadi gick bra och Karim som fick vara med va lugn och fin han fick min mobil så jag kunde prata med läraren 😊..

Igår fick jag veta att min körkolelärare som jag hade för några år sen och hon är bara några år äldre än mig men hon gick bort den 5 februari 😢..

Ja jag har hållit på med körkortet 2 gånger och lyckas inte.. Första gången va jag 18 men varför jag inte tog det då vet jag inte och för några år sen kuggade jag på uppkörning och teorin men jag va tvungen att operera min ländrygg av diskbråck och sen har har inte haft råd att skaffa körkort ( detta är en liten förklaring till varför jag inte har körkort ). Det kostar och jag har inte dessa pengar igen jag behöver någon att köra med så körlektionerna inte blir så många men den ända jag kan köra med är min kusin och hon bor i Stockholm just nu.


Igår fick jag för mig att laga något jag aldrig lagat förut 😊 pasta med halloumi och gott blev det..
Inspirationen fick jag från @jennysmatblogg värt att testa och köp hennes kokböcker dom är så bra 👍 ni hittar mycket gott i böckerna 😊..

Ni får ha en bra onsdag 😊

#nouw #nouwblogg #onsdag #februari #2barnsmamma #familjeliv #personligblogg

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Ohh det där såg jättegott ut och tråkigt att det inte gått att ta körkort
sweetwordsbymirre.com
Kamilla
Kamilla,
Trist med körkortet men tredje gången gillt tar du det ska du se. Du får kanske spara till en snabbkurs. Kan du inte köra med din man?
kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229