Fortfarande sjukstuga =(...

Hejsan finisar 😃

Karim är hemma idag med men inte förän att han har feber men för att det rinner snor och jag fräste ut väldig mycket ur hans lilla näsa och jag kan inte förstå hur mycket en liten näsa kan ha... Väldigt röd under näsan så jag la vaselin under för han har ju så ont stackarn..

Igår blev jag inbokad på två olika datum nästa månad 😄 så på söndag nu fick jag ett 7-11 pass och jag känner skönt med ett 4 timmars pass nu att börja med pga handen eftersom den stramar och fortfarande ömmar så fort jag använder den 😊.. Ska bli kul att få börja jobba igen även fast det är som vikarie.

Idag har Fadi fotboll inomhus ikväll som han har på tisdagar och H ska köra haha men han sa att jag måste hjälpa till men jag har Karims fotboll och Fadi´s måndagar och torsdagar så jag skratta bara fort det när han sa det han har en jävla dag och jag har alla andra dagarna..

Ha en bra tisdag 😉..

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Alltså alla dessa sjukdomar som härjar runt överallt hos alla kan de inte ge med sig nu. Det är dags för vår och då får förkylningarna säga tack och hej.kamillaskamera.com/
Yela
Yela,
Så skönt att febern iallafall är borta! Kul att få jobb inplanerat 😃nouw.com/beautyela
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Ja det är skönt men jag ligger tillgänglig 7-21 från och med fredag haha nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@