En ledig helg 😊...

Som rubriken säger så är man ledig i helgen och jag vet inte alls vad jag ska hitta på just nu jobbar mannen. Måste vika tvätt och dammsuga men jag har ingen ork egentligen.

Min syster och hennes familj kom en liten stund och fikade och gav Karim en present för att han har fyllt år och idag ska dom till Öland och vara en vecka där asså jag vill med fy vad jag saknar Öland har inte varit där på 5 år känner att jag måste ner snart

Funderar på om jag ska ta med barnen till Coop för att panta 😂😂 Så man får bort det och inte står här och samlar på sig ännu mer 😂.


Hoppas ni får en bra lördag

#nouw #lördag #augusti #2barnsmamma #familjeliv #personligblogg

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att ha en dag med inte så många planer kan ju vara himla skönt faktiskt, inte så tokigt! Hoppas dagen varit jättebra hittills <3
nouw.com/emmaengstrom
Skönt att va ledig ju! Man orkar ju inte göra mkt nu när det är så varmt
soclosedecember.nu/
SnabelA
SnabelA,
Själv så har jag en arbetshelg, slutade klockan 16 idag, sen så har jag en delad tur i morgon, det är mindre kul 😟 Men men man får vara glad över att man har ett jobb att gå till.
nouw.com/snabela
FrokenA
FrokenA,
Så himla jobbigt när man samlat på sig en massa pantflaskor och bara måste iväg med dem...
nouw.com/frokena
Marie,
Mysigt att syster kom och fikade och skönt med ledigt
sweeetwordsbymirre.com
Madde ,
Skönt med ledig helg. Jobbar själv denna, men idag efter jobbet var jag toktrött och somnade ettt par timmar. Nu sitter jag här och kan inte sova, och jag som ska upp tiidigt.
www.nouw.com/madelena
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att ni fick en bra dag trots att orkanen inte var på topp
nouw.com/stenhagenbettan
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Härligt med en ledig helg! Inte för att det är roligt att panta, men har man tillräckligt så det ger en del pengar, då är det ju super! Vi har ett ställe som jag känner till där man häller i sin pant och inte behöver lägga in en och en. 😊 Hoppas resten av helgen blir toppen!! <3
nouw.com/angelicaelversson
Kamilla,
Jag är uppvuxen på Öland på helger och somrar från tre till jag flyttade till Stockholm när jag var 22. Sedan dess har jag nog bara varit där kanske 10 ggr. Senast för tre år sedan kanske. då öste regnet ner som det kan göra på Öland och det blev inte en toppen dag.
kamillaskamera.com/
Tess,
Skönt med lediga dagar då hinner man med andra sysslor visst man behöver inte tvätta å de bara för man är ledig då ska man vila upp sig Åså men skönt när de är gjort eller hur?
blondinas.se