Bloggat från min mobil

Igår så försökte Hussein och jag få Fadi till att åka till Stockholm i alla fall utan oss för att inte han skulle missa kalaset bara för att lillebror va sjuk. Vi sa att vi betalar tåget Hussein sa jag kör dig till tåget nej det gick inte och varför det inte gick va att han va rädd att tåget skulle åka av spåret och att det är halt på spåret 😧😧😧😧😧 Jag och Hussein tittade på varandra och undrade om han va seriös japp det va han.

Bröderna Zaytoun kan visa varandra kärlek med haha men det är inte ofta men det händer..


Vi ska även idag försöka få ner febern och få han till att vila mycket och det har finkat rätt bra tycker jag.

Natten till idag skulle man ha dragit tillbaka en timma, har ni gjort det ?
Idag är det alltså vintertid.

Det här kan vara sista gången vi får vintertid i Sverige.
Det kan mycket väl vara sista gången en timme försvinner eller läggs till. Tidsomställningen mellan sommar- och vintertid kan nämligen tas bort.

Vintertid är faktiskt vår så kallade ”normaltid”, och det är sommartid som är den avvikande tiden. Anledningen till att klockan ställs fram en timme under sommaren är helt enkelt för att utnyttja dagsljuset till max – dock är dagarna automatiskt längre under sommaren och solen går ner senare, vilket egentligen innebär att sommartiden inte gör speciellt stor skillnad.
Det var främst under de båda världskrigen som sommartid kom till nytta, men var fortsatt inte populärt främst inom lantbruket. 1980 infördes sommartid i Sverige igen, och flera andra länder i Europa med oss.

Ha en bra söndag 😊

#nouw #nouwblogg #oktober #söndag #vintertid #sjukstuga #personligblogg #2barnsmamma

  • 118 visningar

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Haha han låter lite som ang tåget haha nouw.com/asemartensson
Lexochlogan
Lexochlogan,
Tycker det är så skönt med vinter tid stt ställa om klockan gör sån skillnad för oss. Ja när det väl gäller då finns det alltid härlig undrrbar syskonkärlek ♥️nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Twitter
@