Hej, förlåt för dålig uppdatering. Men ändå, just nu väntar jag på att få sticka hem till min pappa. Ligger i min trappa och väntar. Vi har haft en tuff vecka i skolan, måndag gympa, tisdag skoljoggen och onsdag beep testet. Och nu är det änklingen fredag och helgen framför mig. Det är ju kanelbullens dag på söndag så att jag och min pappa hade tänkt att baka idag.

Ses snart 💕 // Cornelia 💗

  • 5 Readers

Likes

Comments

Hej, jag är då Cornelia. Snart 12 och älskar frisyrer, smink och mode. Jag är den lite knäppa i min och Flippis relation, och ja. Om ni gillar hästar så har ju Filippa en egen blogg som heter horselife12 (om jag skrev fel så har Filippa skrivit rätt på hennes blogg namn i det första inlägget). Hoppas verkligen att ni kommer att gilla och följa våran blogg ♡

  • 6 Readers

Likes

Comments

Hej , jag heter Filippa och jag är 12 år ,det är jag och min bästa kompis Cornelia som har startat denna bloggen tillsammmans ! Vi älskar mode , skönhet , dans & fotografering , jag älskar även hästar har två egna hästar som jag tävlar och rider för fullt ! Har också en egen blogg som heter horselife12 , så om ni gillar hästar gå in och kolla !

Vi kommer lägga upp olika skönhets tips mode tips , outfits , sminkningar , vad vi har köpt och om vårt dagliga liv!
Vi kommer försöka lägga upp varje dag !
Vi hoppas verkligen att ni kommer tycka om vår blogg och att ni vill följa denna blogg !

// Filippa 💗

  • 5 Readers

Likes

Comments