Amsterdam

I morgon åker jag, mamma, faster och äldsta kusinen till Amsterdam. Jävlar anamma, fatta vilken "ladies trip" det blir. Turista och dricka drinks... typ. Mest turista skulle jag påstå då morsan har en lång (läs: LÅNG) lista på ställen vi ska besöka, uppleva, se, stå i och på. Att slösa den minsta sekund på en resa är ingenting min mamma tillåter. Jag ser fram emot Amsterdam, men jag vet inte riktigt hur jag känner för skavsåren som garanterat kommer växa större och större under den här semestern.

Det har däremot flugit blandade känslor inför resan enda sen i maj. Jag har tyckt att det skulle vara kul att hänga med, men jag har även tvekat på att jag skulle ha kul pga #broke. Och en Clara vill shoppa. Stressen över "jaha, mitt jobb då? Tänk om jag inte kan vara ledig?" har också nypt mig i röven. Inte nog med de där basic oroligheterna; att flyga är obehagligt. Hela flygplatsupplevelsen är ärligt talat rejält obehaglig. Den underliggande stresskänslan som ligger och gnager från att en hoppar in i bilen för att åka till flygplatsen, till att en kliver genom de automatiska dörrarna utanför det icke-familjära landets flygplats. Livräddaren i detta fallet: kopiösa mängder kaffe. Eller en bira eller två.

Efter många om och men har det ändå blivit så att jag ska åka med på resan. Jag ska njuta av den. Kanske händer det att jag checkar in här och skriver om det jag upplever i Hollands huvudstad. Till näst gång: Hejdå Sverige, ha det!

Gillar

Kommentarer