A fyllde år, A min allra bästa vän och jag hade lovat att vara där lite innan för att hjälpa till. Hade frågat N långt innan om han ville följa med, men han var osäker för han "kände ju inte riktigt någon där". Tänkte att det kanske berodde på att han aldrig följer med och lär känna mina vänner men sa inget om det. Visste att han skulle bli sur. Sa till honom samma dag att kl 18 går jag för att hinna med bussen. Sa kl 17 att om han ville följa med så var det kanske dags att börja göra sig i ordning. 18.45 när jag nästan stod med skorna på i hallen ångrade han sig och sa att han ville följa med. Jag sa att jag går om en kvart och vill han komma får han så fall åka själv senare. Då blev han sur, sa att han inte ville följa med. Det hela slutade med att jag fick en ångestattack, hade sån ångest för jag ville inte svika A, min allra bästa A, samtidigt som han hade sån makt över mig så jag stannade hemma och missade buss efter buss för han skulle hinna göra sig iordning. 

Likes

Comments

Satt och kollade igenom gamla bilder på datorn för kände att jag behövde en ny bild till Tinder... Hamnade på bilderna från förra sommaren när vi var i Malaga jag och N. Ibland kommer den smygandes på mig, saknaden. Även om jag vet hur dåligt vårt förhållande var, hur dåligt jag egentligen mådde i det, så kommer den där sablans saknaden. Vissa dagar kan jag bara minnas allt det dåliga, men andra dagar eller framförallt kvällar så minns jag bara det fina.

Jag lovade honom att vi skulle snacka om det efter midsommar. Orkade inte ta det när han frågade senast efter som jag då precis blivit sjukskriven och redan kände mig misslyckad och som en svikare på alla andra plan. Men nu är det midsommar på fredag och sen har jag lovat att komma med ett svar. Innerst inne vet jag vad svaret är, vi kommer aldrig bli vi igen.

Likes

Comments

"Du har blivit avskedad"

Min dag började jättebra. Jag var och åt frukost med Annie på stan, vi satt i solen och åt dyr mat och frös så fort solen gick i moln. Sen gick jag ut med hunden och passade på att ringa min chef ytterligare en gång och denna gången svarade hon faktiskt.

Jag hade väl väntat mig det svaret, men man kan ju tycka att det kunde kommit för två veckor sedan när jag blev sjukskriven så att jag sluppit gå och tänka på det under den här tiden. Men så ligger det till nu. Så nu är jag arbetslös på fredag när sjukskrivningen "går ut" och jag har ingen aning vad jag ska göra efter det. Får väl fortsätta gå ut med hunden och hoppas att jag får en löneförhöjning där från 0kr till 100 i veckan i alla fall...

200 ord om dagen, få ut mina tankar, inga långa texter, inga prestationskrav, det är hur som helst lättare än att få en tid hos psykologen.

Likes

Comments