Header

Igår var det räddningsfest och det var vilt må jag säga! Vi alla hade sjukt kul iallafall och med hem fick vi både ånger och härliga minnen :)

Här kommer några bilder som jag lovat :) ///Hillevi❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon smäller det! Räddningsfest för alla som går nv-räddning och det ska bli sjukt kul. Jag var med Savanna och Melissa idag på väla och vi köpte lite smått och gott. Lägger upp bilder på lördag :)

Idag pluggar jag, igen, men en sak är annorlunda. Jag pluggar i stormen Sven! HAHA SÅ GRYM

//hilleeeeeviiii 😂

Likes

CommentsHej all the people out there!

Som ni säkert har märkt har bloggen varit oaktiv de senaste dagarna och det beror på att vi helt tappade lusten ett tag och att vi inte hade så mycket att skriva om. Men efter ett tag bestämde vi oss för att ge bloggen en andra chans och tanken är att vi skulle ska starta upp den då vi har fixat bloggens design, bilder och lite annat smått och gott. Men eftersom vi inte kommer träffas på ett då skolan snart är slut och dessa två veckorna framöver kommer vara fullt upp, (särskilt för mig och Hillevi som har nationella i matte nästa vecka :S) så tänker jag vara lite badass och blogga ändå. feel the danger liksom, haha...

Men nu till saken, ni har säkert hört att Paul Walker dog av en bilolycka va? Jag var tyvärr en av de som kollade på Fast filmerna och fastnade för honom, inte p.g.a. hans utseende osv utan hans skådespeleri. Han var en grym skådespelare så när jag fick reda på det blev jag alldeles nere, fattar inte att hans död kunde påverka mitt humör men det gjorde det. Hela dagen tänkte jag på det, att skådespelaren i en av de bästa "filmserier" jag sett numera är död. Kan fortfarande inte fatta det, men det kommer väl komma när min hjärna tillåter det.

R.I.P Paul Walker!

Självklart ska jag också ta upp föraren som dog tillsammans med honom, Roger Rodas. Må han vila i frid.

xoxo

Y Nhi

Likes

Comments

Igår var det så jävla tråkigt väder, så jag och älskling gick ut och åt & sen fikade vi. Tänkte ladda upp några bilder från gårdagens :)

Vi hade öppethus innan idag, riktigt tråkiga människor det finns. Vi skulle göra HLR och släcka "eld" på dockor framför folk och sen säga samma saker om och om igen. Men lediga blir vi på måndag! Ikväll ska jag och mysa med mina tjejer, får se lite senare vad vi ska göra, men ser framemot att träffa er 😊
//Hillevi

Likes

Comments


Likes

Comments

HejHej!
Oooooh tack gode gud, det är äntligen fredag!!!
Trots det stannade jag kvar en timme extra idag i skolan för att skriva klart en del av min samhällsuppsats därefter gick jag raka vägen hem där jag lämnade av min väska och fortsatte till Tamara. Där pratade vi på för fullt som vanligt, finns alltid något att säga samtidigt som vi njöt av vår morotskaka och chailatte. Mysig fredag kan jag lätt påpeka.

Nu måste jag sova, måste nämligen upp ganska tidigt imorgon för att hinna duscha och plugga innan jag ger mig av mot Helsingborg för att träffa Y Nhi. Mer om dagen bloggar jag imorgon. Godnatt!!
// Emina


Likes

Comments

Man märker hur kylan kommer snabbt nu och att det snart är vinter. Det är första gången jag längtar efter snö och julafton såhär mycket. Alla ljus som är tända, snön som faller mot marken, Synkopens luciakonsert, jultomten och NYÅR! Jullovet kan bara springa in i mina armar just nu, och man får inte glömma alla glas glögg, pepparkakor, och lussekatter, åhhh så mysigt ellerhur?🎅🎄🎆

Idag var jag hemma från skolan för jag hade extrem huvudvärk. Durim kom till mig vid tre och fick mig på mycket bättre humör. Älskar dig.

//Hillevi ✌️


Likes

Comments

Glömde helt bort att blogga igår. Slutade skolan vid ett och då gav jag mig vidare ut till Tornlyckeskolan där jag hade läxhjälp för trollen. Har tack och lov kommit upp till 17 timmar vilket betyder att det är bara 3 timmar kvar till 20 då jag är helt klar med service uppdrag för det här året.
Förvånansvärt kollade jag på fotboll igår hehe inte alls likt mig men var tvungen när hela familjen satt där nere och hejade på SVERIGE - ZLATAN IBRAHIMOVIC! Hela huset darrade helt bokstavligt.

Hur ser min dag ut idag då?
Onsdag är veckans längsta dag då jag slutar vid 4 därefter ska jag hem äta, plugga och på kvällen har jag dansträning som jag ser fram emot. Ha de!
// Emina

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska vara på räddningsfesten, ååååhh. Hade tänkt mig att vara Katherine i The Vampire Diaries, men vill också att man ska se direkt vem man är. Temat är nämligen 'känd filmkaraktär'. Så vi kollade runder lite på stan idag, jag och några andra tjejer och killar i klassen, utan att hitta något. Inte jag i alla fall.

Paradise hotel på tv3 nu 22.00, HAHAH. TAGGA ATT SO-PROVET ÄR FLYTTAT EN VECKA FRAMÅT! Hajdååå// Hillevi ❤️


Melissa & Me. Askungen och Snövit


Älskling❤️

Likes

Comments

Idag var det verkligen inte min dag. När klockan ringde imorse orkade jag verkligen inte gå upp och jag sköt fram tiden hela tiden vilket tillslut gjorde att jag hade 20 minuter på mig innan skolan började.
På idrotten hade vi livräddning och dykning och jag har ett allvarligt problem när det gäller att dyka. Jag har aldrig i HELA mitt liv dykt, har helt enkelt aldrig lärt mig vilket beror på att som liten hade jag öronoperation. När vi lärde oss i skolan om hur man skulle dyka satt jag och tittade på. Det värsta är att vår lärare betygsätter det här och tack vare dykningen har jag varit på dåligt humör hela dagen. Är fortfarande sur att jag inte kan och att jag inte klarade av det. Har bara suttit och surat hela dagen över något så onödigt men men sådan är jag.

Har inte heller haft någon lust till att plugga men jag tvingade mig själv att läsa i den engelska romanen ''A Walk To Remember'' därmed kollade jag på filmen också. Finns dock en stor skillnad mellan boken och filmen vilket är ganska dåligt. Grät verkligen mycket till den också haha har nog sett den här filmen ett tusen gånger men jag tröttnar aldrig på den. Det är något speciellt med Nicholas Sparks böcker och filmer, jag får alltid en känsla i kroppen som verkligen inte går att beskriva.
// Emina


Likes

Comments