Header

kärlek

På lastkajen la du för sista gången din hand i min, där ingen såg. Dina axlar och din konkava bröstkorg gömde sig under den blåa manchesterjackan, den där jävla jackan. Du frågar varför, hör det söndriga i rösten, hör tonläget som alltid får mitt hjärta att gå itu. Ditt tonläge. Vattnet under oss skvalpar mot pelarna. Allt stängs och här sitter vi. Flickan med alldeles för trasiga skor och pojken med alldeles för tomma ord. Det här är vårt, vårt fina någonstans mellan dröm och verklighet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vanligt

Egentligen är det inte tyst inuti. Det hårda i bröstet. Det som fyller igen en kroppsdel i sänder. Det är bara något jag säger. Något jag kallar det för. Att det förfrusit och dött. Om någon skulle fråga. För därinne är det inte livlöst. Inte alls. Det finns ingenting som vill ta över så mycket som det som har gömt sig där. Det finns ingenting som skriker liks högt. Rymdens största svarta hål av rörelse.

Och skulle jag ge efter, skulle jag falla och låta det klättra ut skulle det bara säga en sak.
KNYT SKORNA. TA TRAPPORNA UPP TILL HONOM . RING PÅ DEN DÖRREN OCH SKJUT HONOM.

Fina Sandra, du är otroligt vacker

Likes

Comments

Likes

Comments

vanligt

Kom nyss hem från jobbet och slängde mig snabbare än snarast ner i min säng, och nu ligger jag här ihopkurad och gömd under dubbla täcken. Är sjuk, sjuk i maj.
Nu ska ja återgå till mina trista lakan och en dokumentär

Min fina vän som kom över igår och lapade sol med mig <3

Likes

Comments

Hittade drömmarnas baddräkt, en randig sak som jag mer än gärna hade burit i sommar. Men kan inte finna den och hjärnan har totalt blockerat vart jag kan ha sett den, vilket inte bara är oerhört tragiskt utan även irriterande. Nu ska ja gråta litegrann i mina flingor :,(


Likes

Comments

11 dagar, 11 skoldagar kvar och ja är helt lam. Mötte upp Fadilah och Sofia idag efter skolan, vi delade på pizza och kollade in potentiella inköp till en framtida lägenhet, marinblå sammetsoffa och kaktusar- hade troligtvis käkat nudlar på golvet.

Aj

Ska duscha nu, känns som att de hjälper, iallafall litegrann så att ja kan vakna utan ånger. Sedan måla naglarna i en duvblå färg och bläddra igenom tidningen som har legat på mitt golv orörd i några dagar
Sov så gott

Likes

Comments

trasigt

Förstod det idag, vad som menades och hur det skulle kännas. Som att skelettet som bär upp försvann samtidigt som marken tynade bort under mina fötter. Hjärtat pumpar ut känslan av kvävande saknad i ådrorna, en smärta som toppar allt de andra, en smärta som får mig att tappa fotfäste mitt på gatan och ramla ihop till en sån där alldeles för ledsen skata. Vet nu och ser hur denna skada är den värsta, hur jag tror att denna skada innerligt kan förstöra mig. Den toppar och vinner racet!

Grattis, boven i dramat. Hoppas på ett kärt återseende.

Likes

Comments

vanligt

Det är söndag, vandrade hem till en kompis runt halv fyra igår natt och somnade även där. Vaknade med ett konstant tryck i huvudet och man har väl egentligen bara sig själv att skylla.

Förresten så slog det mig för några dagar sen medan jag letade till en grön krakelerad bänk att jag fyller arton snart. Blir insatt i facket vuxen men orden stämmer inte in, "vuxen"? Hur? Är forfarande bekymrad över när Simbas pappa dog i lejonkungen och hur min favorit glass abrupt slutade säljas när jag var 11. Får på något sätt ansvar och tvingas lämna åldern som svider men ändå gör mig lycklig på samma gång. Tycker om siffran sjutton, mer än jag egentligen borde antar jag. Det gör mig lite ledsen, är rädd för att jag måste släppa saker jag inte är redo för att se lämna. Blir ledsen när jag tänker på hur jag har upplevt under året kommer blekna bort, glömmas-gömmas långt bak i huvudet, där jag inte är kapabel till att leta..

Ska beställa skor och värma pasta nu, för jag är hungrig.

Likes

Comments

kläder

Ville ba droppa och dö när mina ögon skådade dessa, inte skådat något så fint på länge. Får för mig att det hade passat till den raffinerade svarta änkan. Skulle göra fötterna en tjänst att smycka upp dem prydligt. Mhm- sponsra?

Likes

Comments

De sa att jag förtjänade allt fint i världen, omfamnades under fula kristallkronor i röda rum

Likes

Comments

Tunnelbanan och jag ser Silvana. Måste se, måste gå men är rädd för att bestämma tider.

Vrider sig i kroppen och skruvar mig ut och in så fort någon planerar. Kan man vara rädd för framtiden? Fobi för att se framåt? Minut för minut, timme för timme, dag för dag- inte snabbare än så! En dag i sänder så kommer det trasiga börja spacklas igen, har iallafall hört att det ska vara så.

Röker och dricker kaffe för glatta livet, vet inte om de är tack vare värmen eller för att delar av mig måste hålla sig sysselsatta så att jag inte ringer.

Likes

Comments

Hon gråter i min famn och upprepar orden "de gör ont, de skaver" som en upphakad bandspelare, några minuter bort är ännu ett förtvivlat hjärta krossat, bitar oskyddade på öppen gata. De tar inte slut, bitarna blir bara fler

Likes

Comments