Contains affiliate links

Endnu en gang velkommen til dagens #nouw30daychallenege!

Nu er det jo endelig snart forår, og vi glæder os! Idag har vi samlet en masse lækre musthaves til forårs garderoben. I starten af foråret tager Alex og jeg til PARIS med en masse af vores gode venner! Derfor har jeg også samlet et par fede items til Paris. Jeg håber selvfølgelig at i vil finde noget inspiration, ud fra dette moodboard. Fortsat rigtig god lørdag, og god vinterferie!

- A & E

Likes

Comments

Contains affiliate links

Trends er der nok af. Nogen er vi vilde med og andre kan vi simpelthen ikke forstå. Vi vil i dag fortælle om 5 trends vi simpelthen ikke er hoppet med på (endnu..haha)

1. Lak - Ja lak, vinyl, patent leather, kært (eller i dette tilfælde ikke så kært ifølge os) barn har mange navne. Trenden har stået på længe efter hånden og vi er stadig ikke overbevidste. Hvad er der smart ved knirke?

2. Bæltetasker - disse dybt uklædelige tasker bringer dårlige minder fra 2014, i hvertfald på det stilmæssige plan. Come on, de er da ikke pæne.

3. Alt for chunky sneakers - Hypen omkring ovenstående sneakers, har næsten været ligeså stor som skoen selv, for den er gigantisk og ikke mindst tung som et ondt år. Den ligner desuden en løbesko vores fædre med glæde ville løbe rundt, og det er altså ikke heeelt det look vi går efter ;)

4. Smalle solbriller - Denne trend har faktisk 'fået en plads' hos Emma, men jeg, Alexander forstår dem simpelthen ikke. De er jo' så smalle at de ikke dækker øjnene helt?

5. Korset - Hvad i alverden er nu det? Vi forstår det ganske enkelt ikke. Hvad er meningen med at tage et korset uden på en skjorte? Hvorfor vil man ligne en møg sjusket type? So many questions

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gallasæsonen nærmer sig med hastige skridt. Det gør det også for vores vedkommende, da vi den første marts har galla på vores skole. Mange, inklusiv os selv, har mange gange ladet snakket falde på gallaoutfittet. Ovenfor har vi sammensat fire vildt forkskellige bud på gallatøj. Om du er til kjole eller buks er der inspiration at hente. Jeg, Emma, er helt forelsket i Birgitte Herskind kjolen og regner stærkt med at den bliver min kjole

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg, Alexander kan bruge timevis på at kigge på grafiske forsider og plakater på pinterest, generelt er jeg bare helt vild med grafik og alt hvad jeg kommer i nærheden af, for helst et 'graphic touch' ;)) Jeg vil egentlig ikke skrive det helt store, da jeg synes at billederne taler nok i sig selv. Hvis du vil se mere så kig gerne forbi min pinterest her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Der er sket meget siden sidst - vi har haft excangestudents fra Paris, vi glemte #nouw30daychallenege, Maria har desværre meldt sig ud, grundet manglende tid, og ikke mindst har bloggen gennemgået en massiv makeover og det har vores stil ligeså. Kodeordet er: farver! Ovenfor har vi fundet en masse farverige og tilmed budgetvenlige items. Alle ovenstående ting er kan mikses på kryds og tværs, og det mener vi er vigtigt når man leger med farver. Vi er især vilde med den blomstrede skjorte, den ligner noget direkte fra gucci runway.

Vi håber i kan lide vores nye layout, vi er i hvertfald pjattede med det

Likes

Comments

Contains affiliate links

I denen uge har modeugen 'hærget' København. Modeuge betyder nye kollektioner og vi har fundet vores favoritter fra to danske mærker; Ganni og Baum und Pferdgarten (og en enkelt favorit fra det franske mærke Chloé ; ))

Der er mere smæk på farveren end der plejer, for vores vedkommende, men vi syntes at ovenstående items er superduper smukke, og fælles for dem alle er at de kan styles på mange forskellige måder. Tasken er en model vi aldrig rigtigt har brudt os om, men den turkise udgave er noget af det fineste.

Likes

Comments

Solbriller, Hjerte hårklemme , Taske , Pistol hårklemme , Blad hårklemme , Strømper

I dag har jeg fundet en masse fine accessories, som kan gøre et outfit endnu flottere. Alle ting jeg har fundet, er fra PICO som ligger på Østerbrogade 98A i København. De har en masse fine ting som jeg selv kunne tænke mig.

Jeg er ret pjattet med trenden med hårspænder. De minder mig lidt, om da man var lille og det synes jeg er ret sjovt. Det er som om, de skal være så faverige og glimmerfyldte som overhovedet muligt! Men jeg er som sagt vild med trenden. Jeg har selv hjerteklemmen og er megaglad for den. Den fåes i to størrelser men jeg har en store af dem. De er megacute og fungere bare enormt godt. Vores gode veninder Clara og Johanne (Tjek blog: https://nouw.com/clarajohanne) har blad spænderne, og de ser også helt vildt søde ud.

Et par lækre solbriller er et must! Dem fra PICO, ligner lidt dem fra Céline, og nogle gange må man ty til de billige når pengepungen ikke rækker til mere.

Derudover er en cute taske også skønt at have. Især til sommermånederne når man skal et smut til København. Den her taske er lille og fiks og man kan lige have de mest nødvendige ting i.


Fortsat rigtig god søndag! #nouw30daychallenege


Likes

Comments

1. Jeg Emma, og Alex blev "gift" tilbage i 2010... Det var et yderst skønt bryllup med alle vores venner inkl. lærer.

2. Hver eneste gang vi kan tager vi til Irma, og køber noget vi kalder kæbeknusere. Det er noget meget hårdt lakridskaramel med chokoladeovertræk (det er virkelig appellerende og yderst velsmagende)

3. Vi, Alex og Emma, har været KÆMPE fans af Lady Gaga. Og vi har lavet en masse efterligninger af hendes shows.

4. En af vores absolutte yndlings-snacks er dadler med lakridspulver, vi bilder os selv ind at de er super sunde. Netop fordi der ikke er tilsat sukker haha.

5. Jeg, Maria, har nogle spændende hofter som ikke vil det samme som mine ben. Derfor laver jeg nogle øvelser på et bræt.

5. Vi ELSKER at danse, og gør det så tit vi kan! I det hele taget elsker vi at optræde, og er med i alle optrædner man kan på vores skole.

Likes

Comments