Nu är alla kantelementen uppe! Så nästa vecka ska det läggas golvvärme och massa annat innan vi ska gjuta😀 lilla Whilma fick hänga med en runda till tomten idag🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta klinker kommer vi nog ha i det stora badrummet, plattorna kommer vara ca60x60 så ganska stora😍 detta klinker är från bricmate! På väggarna ska vi eventuellt ha rektangulära vita stora kakelplattor👌

I det mindre badrummet är vi lite sugna på att ha detta på golvet i 60x60 och då likadana vita kakelplattor som i det stora badrummet👌 älskar verkligen svart marmor, detta är då också från bricmate 😍

En bild på golvet i det stora badrummet! Fast vi kommer ha större plattor än vad det är på bilden😍 bild från @bricmate

Närmare bild på plattorna, de svarta och gråa marmorplattorna är de som vi är intresserade av☺️ bild från @stonefactory

Likes

Comments

Här kan ni se ritningen för huset. Mitten delen är den vi funderar över att ha i ljusgrått tegel, det lutar åt att det blir det. Inte lätt att ha beslutsångest, haha!

Detta är då planlösningen för huset, kolla inte på måtten för detta är den gamla ritningen faktiskt. Det är dock bara 5kvm skillnad mellan denna och den nya så knappt ingen skillnad alls. Hade tyvärr inte den nya in skannad så fick bli den gamla.

Som ni ser så kommer huset vara H-format, och ganska öppet mellan kök, matsal och vardagsrum. I vardagsrummet kommer det att vara öppet till nock (högre till taket än i de andra rummen). Vi letade länge efter ett hus som skulle passa bra till vår tomt, då de sluttar lite så blev denna modellen bäst helt enkelt. Vi kommer även ha ett dubbelgarage som ligger lite nedanför huset. Ritningar på det kommer jag också lägga upp inom kort.

Likes

Comments

Då var det dags för mig att starta en blogg! I denna blogg kommer jag att skriva om min och min sambos husbygge, ni kommer alltså kunna följa heeeela resan :)

Kan börja med att berätta lite angående husbygget. Vi ska bygga ett 1-planshus och det är min pappa som ska bygga det. Vi har själva ritat huset så vi har inte någon leverantör. Det kommer att bli ett stenhus med vit puts och eventuellt en liten del ljusgrå tegel.

På bilderna kan ni se vad som har hänt hittills med tomten. Vi hade en del att spränga på tomten och även fylla upp så det har tagit lite längre tid än vad vi trodde, sedan har ju vädret inte varit super heller för den delen.

Såhär såg tomten ut innan vi började!

När sprängningen var i full gång!

Massa fyllning! Vi har kommit en liten bit längre efter den här bilden togs, bilder på det kommer inom kort!

Likes

Comments