I dagarna i Cairns åkte vi också såklart ut till barriärrevet för att snorkla. Vi checkade in tidigt på tisdagsmorgonen för 2veckor sedan, kl. 7.30 på hamnterminalen för att sedan stiga på vår helt underbara katamaran!
Det tog oss ca en timme att ta oss ut där vi först skulle snorkla. Vädret var verkligen med oss och revet var så fint och vattnet var så klart! Efter vår snorklingstur så var det dags för lunch! Maten var kanon och det blev pastasallad, potatissallad, grillat kött och fisk, sallad och alla möjliga såser till det😄 Efter lunchen åkte vi vidare till ett annat snorklingsställe. Detta ställe var höjdpunkten på dagen då vi bland annat fick simma med en sköldpadda som vi båda så gärna velat. 🙄 Vi såg även en revhaj och miljontals fiskar i alla dess färger, former och storlekar.
Hela upplägget var faktiskt hur bra som helst och vi kom hem på eftermiddagen vid ca. 17-tiden både nöjda och trötta! 😊🐢🐠

På kvällen hade vi även bestämt träff med två av de vi träffade på Fraser. Vi gick ut och åt middag och drack drinkar ute på piren vid hamnen. Super härlig kväll tillsammans med två toppentjejer!

❤️/ L & E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments