Tre tacorecept för ett perfekt fredagsmys

Food - Lunch & Dinner, Cooking

instagram 100kitchenstories


Det är dags för fredagsmys. Äntligen! Fredag är verkligen en speciell dag i veckan och idag är det mys - totalt mys alltså - som står på min agenda efter att jobbet är färdigt. Tacos är ju super svenskt och super typiskt att äta en fredag som denna, och för min del blir det inget undantag denna fredag. Jag och min man kommer dock inte äta tacos på det vanliga "traditionella" svenska sättet idag, utan jag har gjort en ny variant ni kommer få se nästa vecka. Jag har dock några fler varianter som kan ta din tacokväll till en helt ny nivå. Kika vidare för att se.

Friterad avokado istället för kött. O M G. Om du inte testat, snälla gör det. Jag använder mig dessutom av en helt vegansk frityrmix så resultatet blir vegansk.

Nej men ärligt, avokadon är spröd på utsidan och mjuk och gojsig på insidan, och sen så smakar det avokado också. Rekommenderas!

Recept på chiawrap med friterad avokado här.


Vill du ta din tacokväll till en helt ny nivå? Gör min mexikanska hot jalapeno nachopaj. Detta är en kombination av tacotallrik och tacopaj. Detta är så sjukt gott och du kan egentligen toppa med lite vad du vill. Detta recept hittar du dessutom i i Kavli mjukost-foldrar runt om i landet i mataffärer just nu med mitt recept och ett foto på mig. Så god är den!


Recept på mexikansk hot jalapeno nachopaj här.

Eller här.


Dessa kanske inte ser särskilt speciella ut, men oh lord de är fantastiska. Detta är friterad bönbollar men verkligen inte falafel. Nej nej. Detta är smakrikt, hett, kryddigt och så gott att servera i din tacos. Testa!


Recept på spicy fried bean balls här.

Did you make this recipe?

Tag @100kitchenstories on instagram and hashtag it with #100kitchenstories so I can see it!


#bestofnouw

_______________________________________________________________________________________


Follow 100kitchenstories.se on bloglovin and instagram .

For my international readers. There is a google translator to the left, at the bottom of the menu.


Gillar

Kommentarer

JohannaAxelsson
JohannaAxelsson,
Friterad avokado?! Måste jag verkligen testa!!nouw.com/johannaaxelsson
Aliciasmood
Aliciasmood,
Omg så gott 😍nouw.com/aliciasmood
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229