Riskaka med choklad-avokadomousse & torkad frukt

Snacks, Bread & Sandwiches

instagram 100kitchenstories


Bara för att det är onsdag så betyder det inte att man inte kan lyxa till det lite. Det är ju det som är så bra med hälsosam mat. Om man äter det med måtta så kan man lyxa till det även under vardagar och inte endast under helger!



Som en del av mellanmålet idag gjorde jag en halv sats "chokladavokadomousse" (recept) men istället för att äta det som mousse, i glas, så bredde jag ut ett lager på en riskaka och strödde på torkade ekologiska fikon, gojibär och raw cocoa nibs. Kan nog vara den godaste riskaka jag någonsin ätit - utan att överdriva också!

Detta är alltså ett mycket bra tips på ett mellanmål som ändå är hyfsat hälsosamt för att vara så chokladigt (fast utan choklad ;)). Riskakor mättar dessutom väldigt bra, och tillsammans med avokadon som "piffas upp" av chokladsmaken, så får du även nyttiga fetter. MUMS!


Gillar

Kommentarer

gabbi.j
gabbi.j, gabbi.j@hotmail.com
Åhh, ser ju helt underbart ut!! 😊gabbisgoda.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229