Porridge in the american way

Breakfasts, Breakfast Bowls & Jars, Oats & Other Grains

instagram 100kitchenstories


Det klart jag inte kan åka till USA utan att visa er vad jag äter till frukost. Eftersom jag har bott hemma hos min syster i San Diego så har vi haft tillgång till kök och då har jag nästa alltid lagat egen frukost - som nästan alltid, dessutom, blivit havregrynsgröt.



Min gröt har ofta blivit "präglad" av USA och dess matkultur och i detta inlägg ser ni en amerikansk variant av gröt. Detta är min chia- och havregrynsgröt med "pumpkin pie spices", laktosfri keso, ekologisk pumpkin spice äpplemos och bitar av en honung-granola bar. Faktiskt otroligt gott med den där pumpkin spice-smaken. Det måste jag köpa med hem till Sverige!




Glöm inte av att följa mig på bloglovin! // Don't forget to follow me on bloglovin!

For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu.

Gillar

Kommentarer

janinawi
janinawi,
Det ser väldigt gott ut 😊nouw.com/janinawi
100kitchenstories
100kitchenstories,
Tack så mycket! 😃nouw.com/100kitchenstories
johanna
johanna,
Åh vad gott! nouw.com/johanna
100kitchenstories
100kitchenstories,
Åh men tack så mycket 😊 Vad glad jag blir!!nouw.com/100kitchenstories
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229