DO YOU WANT TO GET YOUR RECIPE POSTED ON MY BLOG AND INSTAGRAM?

Readers' RecipesVet ni vad, jag har en ny rolig idé till bloggen, som jag tror NI kommer uppskatta super mycket! För ett tag sedan, när bloggen var ny, så hade jag något som hette ”läsarrecept”. Detta var en kategori med foton på recept som ni hade gjort, och som jag delade med mig av här på bloggen. Denna gång ska vi starta upp något liknande där ni har möjlighet att visa upp era kreationer av mina recept!


Fotot till vänster är av mitt bästa nyttiga fröbröd gjort av instagram @renee.teresia

Fotot till höger är av mitt proteinfluff gjort av hedddis.com / instagram @hedddis


Om du vill kika på hur läsarrecepten sett ut tidigare så finner du kategorin till vänster i menyn, kallad "readers' recipes". Fotona i detta inlägg är ett recept jag gjorde tvärtom - från en av er läsare - på salted almond caramel bars.Jag har blivit taggad på instagram och fått foton skickade på mail av foton på mina recept ni gjort. Hur kul är inte detta? Nu vill jag att ni delar med er av de recept ni gör som är mina (kan självklart vara mina recept fast med en egen twist) och sedan att ni skickar dessa till mig och berättar vad ni gjort. Jag kommer välja ut några foton varje vecka som jag lägger upp här på bloggen tillsammans med länkning till er blogg och/ eller instagram (om ni vill).

Ännu enklare är om ni taggar ert recept på instagram med #100kitchenstories och @100kitchenstories så jag ser receptet!

Alltså:

- Gör ett av mina recept

- Ta ett foto, skicka till mig på paulina_suonvieri@hotmail.com och namnge mailet ”läsarfrukost” där ni även skriver kortfattat vad det är ni har gjort, samt er blogg/ instagram (om ni vill).

- ELLER, lägg upp på instagram och tagga #100kitchenstories och @100kitchenstories (detta är bättre).

- Därefter väljer jag ut några då och då som jag lägger upp i ett nytt inlägg här på bloggen - eller EN i taget till min instagram.+ när ni gör ett av mina recept så får ni självklart även slänga med en kommentar i mailet på vad ni tyckte om receptet, d.v.s. konstruktiv kritik. Jag tar emot det för jag tycker det är bra att få! :)
På detta vis får vi se varandras kreationer, samt kanske även nya bloggar/ instagrams att följa! Vad tycker ni om detta? :DFollow 100kitchenstories.se on bloglovin.

For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu.

Gillar

Kommentarer

AGNESTUGG
AGNESTUGG,
Så kul!!! 😍😍😍nouw.com/agnestugg
100kitchenstories
100kitchenstories,
Vad roligt du tycker om det! Detta är endast ett sätt för att jag vill lyfta fram ERA recept!
Hoppas jag får se ett av dina 😊

Ta hand om dig,
Kram!
nouw.com/100kitchenstories
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229