A Typical "Paulina Vegan Lunch Box" I have with Me during the Days!

Food - Lunch & Dinner, Veg Food & Vegan Desserts, Cooking, My Food Deliveries & Reviews, Food & Health Facts/ Benefits

instagram 100kitchenstories


Jag vet inte hur många gånger jag nämnt det innan, men jag älskar snabba enkla matlösningar. Är jag den enda som brukar ha med mig matlådor under dagarna? Jag har, oavsett om det är jobb, skola, träning eller en dag då jag inte kommer befinna mig hemma, med mig en matlåda med min egen mat. Det är mer ekonomiskt att ta med sig sin egen mat, man kan äta den när det passar en själv och dessutom så äter man exakt den maten man vill.


Jag har fått möjlighet till att testa på de nya matlådorna från Okawi Smartbox som är en två-delad matlåda med avtagbart fack vars användning individanpassas. De finns i fyra fräscha färger, är snygga och kan köpas här.

Som ni kan se så har jag min lunch i det stora facket, och i det lilla avtagbara facket så har jag morots- och gurkstavar som lite "smått och gott" att knapra på för mellanmål.

Detta är en typisk "take away lunch" för mig, fast som denna gång var helt vegansk. I min smartbox finns grillade champinjoner, wok, tricolore quinoa, falafel, avokado, samt morots-och gurkstavar.

Jag vet att falafel inte alltid är helt veganskt då de ibland innehåller ägg, men dessa jag äter är det.
Follow 100kitchenstories.se on bloglovin and instagram .

For my international readers. There is a google translator to the left at the bottom of the menu.

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
100kitchenstories
100kitchenstories,
Ellendelin
Ellendelin,
Testade din broccoli och soyabönspasta, fyfasiken vad god!!!!nouw.com/ellendelin
100kitchenstories
100kitchenstories,
Nej menar du det? Tack så mycket vad roligt att höra! Nästa gång du gör ett av mina recept tagga #100kitchenstories och @100kitchenstories på instagram så jag får se de, och så kommer jag repost dem på min instagram. Kram kram! 😊nouw.com/100kitchenstories
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229