8 Fantastic Summer Desserts you don't want to miss out!

Desserts

instagram 100kitchenstories


Snart packar jag resväskan till Grekland och lämnar Sverige för över 1,5 månaders semester i mitt "södra hemland". Oavsett om ni befinner er utomlands eller i Sverige under sommaren tycker jag det åtminsone alltid bör finnas tid och plats (i magen alltså) för lite efterrätt. I detta inlägg har jag samlat 8 fantastiska sommarefterrätter där de flesta är såväl enkla att göra, hälsosamma, mycket goda, UPPFRISKANDE och sååå passande för sommaren. Kika er vidare och berätta gärna vilka recept ni tycker om som mest!
Jag har gjort oändligt många varianter av nice cream/ nana ice cream/ banana ice cream / bananglass på såväl bloggen och irl, och denna här ovan är en av varianterna. Jag gjorde denna skål förra året i Grekland under sommaren och den innehåller WATERMELON ICE CREAM WITH FRESH FIGS, CHERRY SYRUP, WATERMELON STARS & BANANA. Superfräscht, gott och vackert. Älskar färgen!Denna efterrätt är inte bara inspirerad av cheesecake och pannacotta utan är tre lager av simpel läckerhet. Denna FROZEN YOGHURT AND BERRY TRIFFLE WITH CARAMEL CRUNCH har ett första lager med en kokos-frozen yoghurt, andra med en söt-syrlig bärbladning, och tredje med en lätt seg och kolasmakande botten. Gott för de som tycker om olika smak och konsistenser i en och samma recept!
"Eat a snickers", speciellt om de är gjorda som VEGAN ICE CREAM SNICKERS BITES. Detta kan vara ett av mina favoritrecept för... jo, det smakar som snickers + glass i en och samma efterrätt. En win win situation med andra ord alltså! Kika in receptet och testa. Ni kommer älska det!
Ja alltså, detta är enkelt men VATTENMELON i sin enkelhet ska inte underskattas under sommaren. Detta fotot är taget i Grekland förra sommaren då jag serverade den fantastiskt goda vattenmelonen med fetaost och färsk basilika. Det är simpel perfektion.
BLACKBERRY CHEESECAKE CUPS with BROWNIE AND MELTED COCONUT CHOCOLATE. Alltså, ja här har vi en annan variant på cheesecake som är långt ifrån lik den tidigare jag nämnde i detta inlägg. Denna är vackert lila och är smaksatt med björnbär. Den har en browniebotten och smält kokos-choklad garnerad. Dessutom har den strödd färska björnbär, kokoschips och riven mörk choklad. Väldigt lyxig och festlig är denna lilla fantastiska efterrätt!
Från en cheesecake till en annan så är det dags för mina raw vegan COCONUT FIG SLICES. Dessa har jag gjort ett flertal gånger med några få förändringar, men just den jag vill rekommendera till sommaren idag är givetvis denna med färska fikon på.

BANANA SPLIT W 3 HOMEMADE ICE CREAMS, CHOCOLATE BAR BITES, COCONUT FLAKES & CARAMEL SAUCE ska verkligen inte underskattas. Banana split är givetvis gott traditionellt, men denna hemmagjorda med tre olika smaker av hemmagjord glass var inte bara superenkel att göra utan över förväntan god!

Choklad funkar egentligen oavsett vilken säsong på året det är, men skillnaden med just denna chokladefterrätt är att den MÅSTE serveras kall och är gott svalkande. Detta är alltså CHOCOLATE MOUSSE WITH CARAMELIZED ALMONDS AND FRESH FIGS.ALMONDS AND FRESH FIGS. Det som också är så fantastiskt med detta mousse är att du endast behöver tre ingredienser för att göra den.


Så berätta nu, vilket/vilka recept är era favoriter och något ni känner ni vill testa i sommar?
________________________________________________________________________________________Follow 100kitchenstories.se on bloglovin and instagram .

For my international readers. There is a google translator to the left, at the bottom of the men


Gillar

Kommentarer

lyckoslanten
lyckoslanten,
Wow vilka gosaker, jag ska under hösten testa alla recept. 😊nouw.com/lyckoslanten
Ljunglin
Ljunglin,
Gud vad gott 😃nouw.com/ljunglin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229