5 Vegan Chocolate Desserts that are "Too Drool For"!

Veg Food & Vegan Desserts, Desserts, Chocolate

instagram 100kitchenstories


Jag har inte haft koll på dagarna under semestern och trots att jag vet att det är måndag idag så behåller jag semesterkänslan och vill fira med choklad. Som ni säkert vet, av alla chokladrecept jag gjort, så älskar jag verkligen choklad. Det finns en hel del chokladrecept här på bloggen som är riktigt riktigt goda, och i detta inlägg idag vill jag dela med mig av några av dem. Alla dessa chokladrecept är veganska och de flesta innehåller inget vitt raffinerat socker.Nyligen gjorde jag denna fantastiska tårta. Detta är en Oreo och chokladbrownie-tårta. Helt fantastiskt. Just make it!Nougat Truffle "Double Sandwiches" with Dark Chocolate . Detta är en mini-"smörgås" gjord av lager av chokladnougat och mörk choklad. Mums!Chokladnougat-bollar med hasselnöt . Små enkla bollar som får en att dreggla.Sticky Chocolate Brownie with Baked Chocolate Ganache and Caramelized Walnuts . Ja alltså vad ska jag säga. Jag tror rubriken säger allt. Det är gott.
Chocolate Truffle Brownie bars . Om ni följer mig på instagram så vet ni säkert att jag hade lagt upp en video på denna fantastiska brownie när jag skar i den. Alltså, konsistensen är helt fantastisk.
Did you make this recipe? Tag @100kitchenstories on instagram and hashtag it with #100kitchenstories so I can see it!#bestofnouw

_______________________________________________________________________________________


Follow 100kitchenstories.se on bloglovin and instagram .

For my international readers. There is a google translator to the left, at the bottom of the menu.


Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Nej jag dör va gott! nouw.com/lifeofkile
theofficialtwisted_e
theofficialtwisted_e,
Jag döööör, så gott!!!nouw.com/theofficialtwisted_e
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229