Mår inte så bra

Har nu under en längre tid mått väldigt dåligt. Jag vet att alla kanske inte bryr sig och kanske inte vill veta. Men jag vill inte låtsas att jag har det bra hela tiden för det har jag inte.

Jag har nog inte riktigt insett detta då jag alltid trott att jag mått bra. Har märkt att jag försöker tränga undan jobbiga saker hela tiden. Vilket i sin tur rinner bägaren över och allt brister. Det har det gjort för mig.

Jag har det extremt stressigt i skolan det är prov på prov hela tiden inklusive inlämningar, labbrapporter m.m. Jag önska verkligen jag var den människan som bara lär sig av att höra det en gång men det är jag inte. Måste läsa in det själv och repetera mycket. Nu sista veckan har jag verkligen tryckt ner mig själv för att allt bara kraschat.

I allmänhet är jag väldigt framåt och man hör mig, men på senaste tiden har jag blivit tyst i vissa situationer som jag inte brukade vara innan. Framförallt i familjen. Och inte velat prata ut eller ens prata med någon.

Känner att viktiga relationer inte har gått så bra. Jag önskar verkligen att dom hade det men nu är det inte så. Jag vill verkligen tänka positivt men just nu ser jag inget positivt i livet.
Jag har jätte fina kompisar men kompisrelationer är också något man jobbar på tillsammans.

Jag har inte tränat på två veckor och känner ingen motivation att börja eller att jag har tiden. Detta är en stor faktor som jag mår dåligt av. Om mindre än två månader ska jag ta mitt körkort vilket jag har svårt att sätta in i min nuvarande ”stressiga” vardag.

Detta kanske inte är någon pepp text till er som är ledsna men jag tycker ändå att det är viktigt för er att veta att ibland mår inte jag så bra heller och alla är inte perfekta.

Just nu känner jag bara att allt är skit. Jag vill bara gömma mig under täcket och vakna om tio år. Hoppas dock att ni mår bra och vi ska kämpa oss igenom hösten.❤️


Pretty you from Plan

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Kämpa på, hoppas det blir bättre snart ❤️
nouw.com/matildakz
0liviaplan
0liviaplan,
Hoppas jag med❤️
nouw.com/0liviaplan
malouvonbraun
malouvonbraun,
skickar styrkekramar💘
nouw.com/malouvonbraun
0liviaplan
0liviaplan,
Johannasadowsky
Johannasadowsky,
0liviaplan
0liviaplan,
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Kämpa på! Har du provat att meditera? Kanske inget man vill lägga tid på när man redan har fullt upp men jag tycker det hjälper mot stressen.
nouw.com/jossustravelpics
0liviaplan
0liviaplan,
jag har det under en kort tid innan men just nu hinner jag inte det, bör nog testa att göra regelbundet. Tack❤️
nouw.com/0liviaplan