Idag fick jag lyxmat! Syster kom hit så lunchen idag blev grillad kyckling, ost och sallad. Supergott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har jag äntligen petat i mig ägg. Först ett stekt ägg med grädde och ost i igår kväll och just nu 2 kokta ägg. Håller tummarna för att min galla ska orka med det. Om den orkar blir det så mycket lättare för mig att äta LCHF.

Igår fuskade jag tyvärr med en Frappe från Burger King. Trodde inte den skulle vara så söt som den var. Ändå valde jag bort caramelsåsen på den. Så jag hoppadas att den inte påverkade för mycket.

Vågen idag visade 71,6. Så jag ska nog få den att fortsätta åt rätt håll.

Ikväll ska vi grilla, kotletter och så måste jag hitta nå bra grönsaker. Bea är givet!!!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Idag har jag haft mys med karl. Promenad på stan och en trevlig lunch. Sen lite mer promenad och kika i affärer. Stan var dessutom fylld med högskolestudenter som har nollning, så det fanns lite att titta på. Som avslutning gich vi på Waynes och tog en varsin Latte och en cheesecake. Så det blev lite fusk med maten idag. Sen ikväll så ska jag faktiskt ta nåt glas vin och mysa med min älskling.

Hoppas barnen är lugna och snälla ikväll bara. 😀

Likes

Comments

Två koppar kaffe och en babybelost har slunkit ner nu också medan jag lyssnar på Istvillingarna i lurarna. Karln har precis vaknat så snart ska vi nog iväg.

Likes

Comments

Ingen skillnad riktigt på vågen än. 72,2 i morse. Men det är tyvärr en liten ökning sen gårdagen. Men jag hoppas att jag snart lyckas hamna i ketos.

Än så länge har jag inte ätit så mycket idag. En kopp kaffe med grädde och cocosa och 2 köttbullar till det. Snart ska jag prova att börja med ägg också. Men jag har lite svårt för det ibland eftersom att min galla kan krångla. Bara jag har ätit lchf ett tag så brukar det räta till sig så då kan jag äta ägg.

Idag är jag ledig och likaså min man, så nu väntar jag på att han ska vakna. Vi ska ta en tur in på stan och strosa lite, kanske fika och bara ha en stund för oss själva. Åh som vi behöver det. Vardagstressen sätter sina spår då vi inte hinner eller orkar prata med varandra ordentligt.

Så idag hoppas jag att ork och lust vill finnas med så vi får hämta och ge lite energi till varandra.

Likes

Comments

Kom precis upp ur badet. Åh vad jag behövde det. Så skönt att få bort värmen från kroppen som legat och skavt hela dagen. Måste bara säga det. -Jag gillar inte solen. Men ändå, fastän jag försöker gömma mig i skuggan hela dagen så är jag brun.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat hemma i sängen och sen tryckt i mig ungefär 15 koppar kaffe med grädde och cocosa. Ätit lite naturligtvis också, men inget spännande alls.

Jag äter just nu efter lchf rekommendationer, hoppas på att gå ner ungefär 15 kg tror jag det blir. Startade på ungefär 73,5 kg. Det är en hel del för mycket med tanke på att jag bara är 161 cm över jorden. Så håll tummarna för mig nu.

Annars har dagen varit lite av en besvikelse, men det är väl inget att hänga läpp för antar jag. Jag borde ha lärt mig att det är så mitt kärleksliv är. Inget vi planerar klaffar och inget jag vill ska bli bättre förändras. Jag måste ändra något jag gör men jag vet inte riktigt vad eller hur. Får väl se om jag kommer på något som kan fungera.

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara döstirra på tv en stund. Sen borde jag nog sova.

Likes

Comments