Haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De så de är haha

Likes

Comments

Likes

Comments

Byter bloggadress men fortsätter här på nattstad. Namnet 8hovar känns som en blogg med bara inrikting hästar. Och jag vill blogga med större perspektiv!

Klicka er in på nattstad.se/oliviaaxen

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 1988371202

Likes

Comments

Han lämnade mig. Och det gör ont, även om det var jag som gjorde felet. Han var min lycka, min glädje. Det var han som fick mig att tycka om mig själv - han tyckte om mig. Jag antar att saker inte blir som man vill, men vad ville du då? Jag ville spendera varje minut med dig om jag fick. Få dig att vara lycklig och få dig att känna dig omtyckt. Det suger att slutet kom till sist, men jag kan ingenting mer göra. 

Likes

Comments

Varför ska jag gå upp? Är så less just nu. Allt skiter sig.
Jag vet inte ens om jag orkar resa mig upp.


Likes

Comments

Bebisen i magen växer och det gör snuttans aptit med !!


  • Lucy
  • 156 Readers

Likes

Comments

Har verkligen inte haft tillgång till att blogga den senaste tiden. Ber om ursäkt x100 ! Lite har hänt iaf, har bland annat färgat håret så är numera blondin. Ska även skriva nytt kontrakt på Falken. Mer om det kan jag ta i ett annat inlägg. Ska även sätta mig och fixa i ordning en hemsida åt stallägaren! Kommer länka den här senare.


Likes

Comments

Vad känner du när du ser reklamerna på din tv som utgår ifrån fattigdom bland barn? Ringer du direkt och skänker en förmögenhet? Det är klart det går rakt in i hjärtat att se de stackars barnen som inte ens har fått en chans att vara barn - men är det verkligen VI som bör göra något?

Svenska familjer har inte alltid den ekonomiska tillgången, så de kan skänka. Men det är medmänskligheten som avgör. Jag har verkligen inte möjlighet att skänka pengar så att de utsatta i andra länder kan få ett vettigt liv, men om jag hade, skulle jag åka ner dit och göra mitt bästa för att få dem att se hur ett liv kan se ut. Utan bomber och osäkerhet.

Våra svenska politiker däremot, sitter med sina 80 k i månaden. Om det är någon som kan förklara för mig hur det kommer sig att Sverige är så j*vla orättvist, så lyssnar jag gärna. Politikerna har världens chans att göra skillnad i andra länder - till och med i deras egna land. För det är inte bara de fattiga människorna som man ser på tvn som har det jobbigt. Sverige sitter med arbetslöshet, hunger, utbildningsbrist och för liten sjukvård. Är det någon som säger "vi struntar i pengarna, jag hjälper dig med det här. Så här ska det inte gå till!" till en utsatt ungdom i förorten? Jag skulle inte tro det.

Politikerna lägger sina månadslöner på dyra troféfruar, villor för en förmögenhet, semesterhus och all elektronik som går att räkna upp. Vad är det som säger att våra politiker inte kan sänka sin gard och faktiskt gå ut och göra en skillnad? Sätta sig på en bänk i den mest drabbade staden i Sverige, bli ifråntagen allt personen har och se hur hans/hennes medmänniskor faktiskt får leva.

Det är så lite som skulle göra skillnad, så lite. Alla förtjänar en bostad, mat på bordet och sjukvård. Alla har inte det här i Sverige, för det är Sverige jag skriver om nu. Alla tiggare som sitter utanför våra stormarknader och ber om några mynt, det finns två sortes tiggare. Det finns dom som är uppriktiga som kämpar för att få något att stilla magen med och så finns de dom som blir tvingade.

Jag tror inte att ni, svenska folket, har tänkt på det. Men öppna ögonen, alla som tigger är inte "falska" och dumma. Vissa blir TVINGADE av sin man eller far, att sitta en hel dag med en burk och se allmänt ledsen ut. Det är väl inte såhär det ska gå till? Det är ofta kvinnor som blir utsatta att sitta och tigga. Jag vill inte ens ta upp konsekvenserna om de inte gör det.

Ska det få komma människor med hopp om en bättre värld till vårat Sverige, för att sedan bli utsatta av deras egna släktingar? Bli tvingade att sitta utanför tex Maxi, tjäna ihop några kronor, för att sedan behöva ge de ynka spännen till någon annan? Göra samma sak varje dag, utan någon förändring.

Tillbaka till politikerna, har ni undrat vart i från de får sin lön? Hur är det ens möjligt att man kan sitta på sitt arsle, säga ungefär vad man vill och sedan få ut över 80 000 svenska kronor / månad?! Medans en annan sliter och kämpar för att göra chefen nöjd, och nöjer sig med 15 000 / månaden, om ens det.

Märker ni nu hur skevt vi lever? Tänk er att 50 % av alla politikers inkomst i Sverige, skulle gå direkt till utsatta i VÅRAT LAND. Alla skulle få en bostad, en säng åtminstonde. Mat varje dag utan att behöva bli sjuk. Tänk om Sverige skulle bli ett bra land för alla, önska kan man iallafall.

Dom där andra 50 % då? Ska politikerna fortfarande sitta med 40 k ? Hur många politiker har vi i Sverige? Tänk er att ytterligare 20 % av allas lön TILLSAMMANS går till barnen i dom här reklamerna som jag skrev i första meningen.

Världen skulle kunna bli en fin plats att leva på, om alla hjälpte till och inte kände sig bättre än resten. 

Likes

Comments