Header

​Okej!

Vissa killar är nog på riktig dumma i huvudet. Speciellt när dem säger att feminister vill ha männens pengar. Nu kanske jag inte ska dra alla över en kamm, men på riktigt? Den personen som sa så kanske måste skaffa sig en hjärna. Från hans perspektiv så tror han att kvinnor strävar efter att få högre löner än män... Vänta va? 

Kvinnor vill inte ha männens pengar! Kvinnor vill ha JÄMSTÄLDHET! Någon som hört det ordet innan? Enligt Wikipedia så betyder det: Jämlikhet mellan kvinnor och män. Det ända kvinnor vill ha är att dem ska kunna jämföra sig med män. Inte bara med varandra. Jag förstår bara inte hur jämlikhet inte existerar i dagens samhälle. Vi har kommit så långt men den där lilla tabben förstör det mesta för kvinnor. 

En sak jag kom och tänka på var; Finns det några sporter bara männ kan göra? Nä! Kvinnor kan göra allt det en man kan. Sen insåg jag att det inte finns något jobb en kvinna inte kan göra! VARFÖR ska vi kvinnor då tjäna mindre? Det är ju fucking orättvist. Och det skulle bli ett jävla stohej om det var tvärtom. 


Men jag antar väl att det är sånt man får leva med om man är kvinna... eller?

Likes

Comments