Header

Bakade för första gången maränger häromdagen. Dom blev så goda! Jag gjorde dom extra stora bara för att jag kunde ;) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp med världens sämsta självkänsla och ångesten tog över. Jag kände mig så misslyckad och dålig för att jag inte har tillräckligt höga betyg för att komma in på högskola och att jag även måste komplettera kurser på komvux eftersom jag valde en yrkesförberedande linje. Det största problemet ligger antagligen i att jag kommer vara minst 24 år när jag kan göra min första ansökan till högskolan. Sen är jag 27 år när jag är klar. Det är en läskig siffra. det dödar så mycket annat som jag drömmer om. Att ekonomiskt sätt kunna köpa ett hus, barn och bröllop. Jag har alltid trott att de ska ske tidigt i mitt liv. Ändrade planer.

Trotts en fruktansvärd timme på morgonen med mycket tårar och besvikelse kunde inte dagen sluta på ett bättre sett. Jag och Sven bakade scones till frukost. Så mysigt. strax därefter rullade vi vidare till Vellinge. Det är tradition för oss att köra dit varje vår för att köpa blommor till balkongen. Har ni inte besökt detta ställe måste ni göra det! Man går där ifrån med så mycket inspiration.

Jag började plantera alla blommor och vårstäda balkongen direkt när vi kom hem. Det var underbart. vilken terapi! Jag älskar att hålla på i "trädgården". Det är ett tips för er som också har ångest att gå ut i trädgården och bli smutsiga under naglarna. Som pricken över i:et tittade vårsolen fram och det blev 22 grader på balkongen. UNDERBART!


Likes

Comments

Den 25 mars 2013 för 1 461 dagar sedan blev jag och min pojkvän tillsammans. Igår gick vi ut för att fira det med god mat och dryck! VED i Lund har dom godaste pizzorna jag ätit, ni måste prova dom om ni har vägarna förbi. Jag lyxade även till det med en Elderflower prosecco. Jag måste vara den enda som tar en sådan dryck till en måltid haha!


Likes

Comments

Våffeldagen har varit en tradition i vår familj så länge jag kan minnas. Min pappa fyller år i samma veva som våffeldagen så vi slår två flugor i en smäll med födelsedagsfirande och våfflor med släkten. Vi blev bortskämda med riktigt härligt vårväder som pricken över i:et. Det känns äntligen som våren är på väg! Grattis pappa på 53 års dagen!

Vad är er favorit topping på våfflor?

Likes

Comments

Ni kommer kunna följa mig, en förvirrad 22- åring som försöker hitta sin väg till toppen och drömlivet alla pratar om.

Bästa utbildningen, drömjobbet, giftemål, barn och oförglömliga exotiska resor - det är här livet snurrar just nu för mig.

Medan hälften av mina 23 åriga facebook-vänner läser till civilingenjör, läkare, ekonom, juridik och den andra hälften skaffar barn och planerar sitt drömbröllop sitter jag här och fortfarande försöker komma på vad jag ska göra med mitt liv. Hur kan alla veta vad dom vill bli när dom är 14 år gamla? Jag visste också vad jag ville bli då, heminredare. Så det var precis det jag läste på gymnasiet. Det var en yrkesförberedande utbildning vilket betyder att om jag nu vill läsa på högskola så måste jag först plugga upp kurser som inte ingick på min skola som engelska B (engelska 6) och matte c (matte3b) osv. Så det är precis det jag ska göra nu. Jag ska ta tag i detta och göra vad som krävs för att jag ska kunna söka in på högskola.

Vad händer efter jag har fått mina betyg i kurserna jag ska läsa? Är det verkligen så enkelt att bara söka in med sina slutbetyg i gymnasiet. Nej. idag krävs det att ha högsta betyg i alla ämnen för att ens kunna kvalicera sig in. Jag kommer ingenstans med mina medelmåttiga VG som slutbetyg i alla ämnen. Det finns bar en sista uväg. Högskoleprovet..

..Följ min resa att komma in på min drömutbilding och att skapa drömlivet alla vill ha.

Välkomna hit, jag ska försöka inpirera just dig att också följa dina drömmar :)

XOXO

Madde

Likes

Comments