Header

Jag gillar!, Färglägga

När idétorkan slagit sina klor i mig kör jag lite färgläggning av äldre teckningar och det riktigt kul att ge sig på.

Igår var jag på Gekås i Ullared och åh så mycket fint där finns, spräckte min budget lite mycket men jag är supernöjd med allt jag fick med mig hem. Tänkte att jag ska visa lite i nästa inlägg.
Bl.a. finaste plånboken, härligaste träningsjackan, snyggt mobilskal, lampa till byrån i hallen m.m
Härligt rolig dag med min svägerska och väldigt tunt med folk, så skönt! Snöade rejält igår...kan va anledningen kanske...

Kram Å

Likes

Comments

Inredning, Livet

Hej alla!

Fredag och helgen är här, vilket egentligen är sak samma för mig. Jag är sjukskriven helt denna månad för depression men det börjar vända...tror jag iallafall. Vill tro det men det går upp och ner, bättre och sämre dagar. Kämpar med att få igång bra rutiner. Jag har varit och är proffs på det här med rutiner och vara disciplinerad men det har rasat ganska kapitalt. Så nu måste jag vara supernoga och skriva upp minsta grej på listan, typ äta, duscha och borsta tänderna är med. Är ju det mest naturliga att göra för de flesta, men för mig är detta tungt och ernergikrävande

Så det måste helt enkelt stå med på to do-listan för att jag ska ta tag i det.

Men med detta inlägg tänkte jag ge er lite bilder på detaljer i mitt hem, inredning är ju så kul! Annars i helgen då? Mello och min favoritserie Bron på tv. Det bästa är att senaste avsnittet av Bron finns på svt play redan på söndagsmorgonen, är ju 21.00 på kvällen annars. Perfekt för mig som inte kan vänta!!

Det blir mucket egentid med mig själv också vilket jag trivs ypperligt med. Jo min hund Java finns där också såklart och M som är värdens finaste och stöttande nu för mig, Tack för att du finns i mitt liv!


Trevlig helg! Kram Å

Likes

Comments

Teckning, I min skissbok

En teckning som tagit många timmar, hat och men mer kärlek på slutet. Inte helt nöjd, bakgrunden är katastrof men annars tummen upp....lite:)
Sen lite återhämtning och lek med färger💜
Sist min utmaning, dags att lära mig rita perspektiv. Svårt men superbra att kunna! Mer möjligheter!

Kram Å

Likes

Comments

Teckning, Digitalt

Jag har för första gången provat att få ett av mina motiv tryckt på en t-shirt. Jag beställde den från Spreadshirt.se. Man väljer modell, färg, och storlek på tröja och laddar upp den bild man vill ha tryckt. De har även en massa egna motiv man kan välja.
Jag fick den väldigt snabbt och jag är ganska nöjd med trycket. Det är lite varmare i tonen än originalet. Tröjan tog jag i storlek M och det var perfekt.
Denna modell är med lite upprullade armar och längre bak än på framsidan.
Tänker beställa denna modell i svart med mitt lejon jag visade i mitt förra inlägg. Det tror jag kan bli supersnyggt!
Idag skiner solen och det blev en fin promenix med min hund Java. Hon tokälskar verkligen snö!
Igår började jag på en ny teckning...när en är klar kommer nya idéer:)
Trevlig helg alla fina💜

Kram Å

Likes

Comments

Teckning, Jag gillar!

Ikväll blev mitt lejon klart och jag är väldigt nöjd med resultatet! Blev bra i slutändan.
Idag har det varit en lugn dag, jag har haft migrän sen jag kom hem från min utbildning alltså närmare fyra dagar, äntligen har det lättat!
Så jag har kollat på lite program på svt play och ritat mest. Ni har väl sett att Bron säsong 4 har börjat! Bästa serien!

Kram och godnatt💜

Likes

Comments

Teckning, Livet

Trevlig helg alla!

Jag är på väg hem med tåg från min kurs och det gick så bra. Jag klarade provet nu i eftermiddag så nu får jag jobba 4 år till innan det är kursdags igen. Härliga kollegor och kurskamrater och supergrymma instruktörer!
Så nu är jag ledig två dagar och ska ställa om min dygnsrytm till nattjobb igen.
Kommer dock somna tidigt ikväll känner jag:)
Min senaste mandala är klar, tror jag får se om jag får nån ny idé och gör den större men jag är nog rätt nöjd som den är nu.
Här har jag använt svart fineliner 0,1 och 0,05 mm, vit gelpenna och vit färgpenna. Storleken på pappret är A3.

Kram Å

Likes

Comments

Teckning

Nu är mitt A3 block slut, så på det blir en ny mandala på den bruna hårdare baksidan. Tänkte mig en lite mer söt och blommig stil på den med vit, grått och svart...till att börja med, nya idéer kan ju dyka upp längs vägen.
Idag är det dags för mig att åka på utbildning i tre dagar inom mitt jobb som väktare, ska bli så kul! Träffa kollegor från andra delar av södra Sverige, byta erfarenheter, lära sig massa nytt och repetera juridik och annat.
Sen att bo på ett superfint hotell är ju inte helt fel. Blir nog inte så mycket tecknande men en målarbok och skissbok kommer följa med och lite lagom med pennor;)

Kram Å

Likes

Comments

Teckning, Livet, Min hund

Ja, lejon är roliga att rita. Mycket päls där min kreativitet av pilliga mönster kan flöda.
Ska försöka sova några timmar till, jobbar inatt och hela helgen. Jag va riktigt supertrött igår kväll så jag la mig redan 22, inte optimalt när jag ska jobba natt men extra sömn är nog bara bra för mig just nu:)
Nu i veckan var jag och trimmade min hund Java, behövligt och hon blev så fin. Bara älskar den lilla tjejen så mycket❤️

​Kram Å

Likes

Comments