Tummen ner

Tillsammans med våra vänner hade vi en härlig vecka på Öland.
Vi hyrde stugan på blocket med 9 bäddar för 8000 kr.
Snacka om att vi blev snopna när vi kom fram, de som hyrde ut stugan bodde i i sin husbil på tomten.

Bilden är tagen från vardagsrummet, de bodde typ inne hos oss.
Det kändes jättekonstigt & obehagligt.
Men vi försökte se det positiva, tanten sprang fram & tillbaka hela tiden och pratade om sitt & snackade bla skit om de andra hyresgästerna, vi fick sen reda på att hon snackade även om oss till de som hyrde bredvid oss. Skum tant, som ville skapa drama om något som inte fanns.
Hon var trevlig till en början, men sen när Emil & Rebecca kom som brakade det loss.
De hann inte mer än parkera sin bil förrän hon började sms mig,. Hon hade full koll på oss.
Jag och alla andra var väldigt irriterande på henne.
Men vi bestämde oss för att strunta i henne och låtsas som hon inte var där.
Men dagen efter när våra vänner kom hem kallade hon bort dem till sin husbil och bad dem sätta sig på varsin stol framför henne och hon började snacka en massa skit, det var som värsta förhöret. Tanten hade varit inne på min Facebook/blogg och även deras för hon visste vad de hette och tyckte inte om att jag skrev om henne, att hon var girig och köpt med pengar, men det var hon ju, Emil fick inte bo i stugan som vi betalat 8000kr för utan han fick 500kr för att stanna i 2 nätter.. Vi hade betalat 8000kr och stugan hade 9 bäddar? Vi var 6 st + Emil + Rebecca, fick inte alla plats? Jag får inte ihop den mattematiken. Det jag skrev om henne var sant. Hon sa att jag inte fick komma tillbaka och bo där, utan det fick bara de andra göra.
Catrin ringde efter oss, vi fick köra hem, tanten krävde en ursäkt från mig. ALDRIG i hela mitt liv att hon fick en ursäkt av mig, jag sa bara att jag tagit bort inlägget, för att vi alla skulle få vara kvar.
Nu är inlägget tillbaka igen, jag bara pausade det.

Sedan kom vi på att tanten varit inne i stugan som vi hyrt vid minst 2 tillfällen, när vi inte var där.
Ena gången var spannen tömd på
vatten, den var halvfull när vi åkte till stranden.

Igår kom Thomas på värsta Miami Vice knepet, han satte en lite papperslapp i dörren, om dörren öppnades när vi inte vara hemma så skulle lappen ramla ner.
Gissa var lappen var när vi kom hem? Jo innanför dörren. Detta är absolut inte okej, vi hyr stugan och då får hon inte gå in i stugan utan att fråga oss.
Vi orkade inte ta upp detta med tanten eftersom hon bara snackade skit & hade bortförklarningar om en massa annat och stod inte för det som hon hade lovat ändå,
Vi har alla hyrt stuga många gånger innan och aldrig varit med om sådant här förut, väldigt obehagligt men människor som ljuger, snokar, är giriga & håller koll på en.
De kom inte ut och störde oss efter jag hade blivit förbannade men vi såg dem i husbilen & de studerade precis allt vi gjorde.
Vi har skrattat mycket åt eländet och har sagt att detta är som en värsta sketch.
Nu blir väl tanten arg på mig igen när jag skrivit det här, men jag har rätt att tycka & tänka precis vad jag vill och kommer aldrig mera sätta min fot innanför hennes tomt.
Tanten du har gjort ett stort misstag, du kommer inte ha några bättre hyresgäster än oss, hade du inte varit så girig och otrevlig hade du bara fått goda vitsord från oss alla.
Vi åkte hem en dag tidigare för vi tröttade på att bli uttittade.
Jag vet inte om jag kommer våga hyra något från blocket framöver.

Kram❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer