Summering av 2020

Då är snart 2020 slut, detta lite märkliga år som inte har blivit riktigt som vi hade tänkt oss.

Jag ska göra en årssammanfattning om vad jag och min familj varit med om under 2020..
Vi hade endel planerat inför året med resor, fester, fotbollscuper och jämna födelsedagar som vi fick ändra efterhand.
Vi älskar att resa, tyvärr kom Corona och ställde till det, några i familjen hann bara med en skidresa till Polen, men några hotellövernattningar i Sverige och 1 vecka på Öland har vi lyckas få ihop iallafall.
Hela familjen och Ludvig hade bokat en 3 veckors resa till Malaysia/Thailand för att fira Tomas 50 årsdag, som vi tyvärr fick avboka, detsamma blev det för överraskningsresan till Prag tillsammans med vänner på Tomas födelsedag. Men vi fick tänka om och ändra Tomas 50 årsdag med en dag fylld av olika aktiviteter där han fick vara i centrum och vi gjorde saker som han gillade, sedan blev det 2 nätter på hotell tillsammans med vänner. Dagarna blev mycket lyckade.

I sommar tycker jag att vädret var rätt okej, det kunde varit bättre men även varit sämre.

Det är mycket roligt man hinner vara med om under 1 år. Corona kom och ställde till det, men vi har ändå hunnit med endel. Först och främst fick man inte resa, då passade vi på att umgås med våra vänner och resa i Sverige istället. Vi trivs och gillar att umgås med våra vänner, vi har hunnit med många vanliga bjudningar, schlagerfest, Mollis student, tjejfester, årliga brännbollsturneringen, flera mysiga kvällar vid sjön, cykelturer, oktoberfest, Tomas 50 år med överraskningsdag med 2 hotellnätter, Emil 30 år med mys hemma hos honom, pappa 70 år med mys hemma hos oss, Tomas och Emil var med Julia och hennes vänner på Björn Rosenström i Malmö, paddlat kanot i Halen, en vecka på Öland med vänner, Halenstugan, premiär av KwapiszKamp med familjen, Tomas, Amanda & Tindra åkte skidor i Polen och Tomas var på Kebnekaise tillsammans med sin bror m.m.

Vi har gjort rätt många roliga saker i år ändå, det har inte bara varit ett skitår.

Julia och Ludvig bor kvar i samma lägenhet i Lund som de blev sambo i förra året och trivs bra.
Julia har nu endast 2 terminer kvar av totalt 9 på Juristprogrammet. Ludvig har 3 terminer kvar, sedan får vi ser vart det bär hän för ungdomarna. Med deras fina utbildningar har de många möjligheter att välja vad de vill ta vägen, det ska bli spännande att följa dem. Den största tiden av året har de haft mycket distansutbildning och det har inte varit särskilt roligt.. Höstterminen var planen för Julia att vara utbytesstudent i Sheffield, men även det blev tyvärr inställt. Julia är mycket irriterad att hon inte har kunnat eller att det inte har gått att resa under året som gått. I somras var hon och Ludvig iallafall på en resa i Sverige med bil och besökte flera nya och fina platser. Från maj till augusti har hon sommarjobbat på Skatteverket och har trivs riktigt bra. Hon spelar fortfarande fotboll i Hallands Nation och även varit kassör i föreningen detta år. Hon stormtrivs i Lund och har byggt upp ett socialt liv där och har många både gamla och nya kompisar. Den senaste kursen hon läst är på engelska, men vad hon än tar för sig, så klarar hon av det hur bra som helst. Bästa Julia njut nu sista året på Universitetet, jobba hinner du med sen, vi är mycket stolta över dig. ❤️

Fram till augusti har Amanda jobbat och slitit både på Stadshotellet i Sölvesborg och i barnomsorgen i Bromölla. Lilla Amanda har med hunnit fylla 20 år under våren och ville fira det med buller och brak, det blev en fest med sina vänner, dock inte så stor som hon hade tänk från början. Men den blev lyckad och Amanda blev nöjd. Amanda var en av dem i familjen som har lyckats resa i år, hon var i Polen och åkte skidor innan Corona kom. Hon har i år spelat fotboll med Näsums IF och har trivs väldigt bra med det, vi får väl se vad hon ska göra framöver. I juli fick hon sin första egna lägenhet på Campusområdet vid Linnéuniversitetet i Växjö. Den officiella flytten dit gick i augusti. Amanda har nu gått 1 termin på skolan och trivs mycket bra och hon har klarat allting med bravur, bra jobbat Amanda, jag visste väl att du skulle klara det. Bästa Amanda fortsätt så här så kommer du bli klar på ett kick. Vi är mycket stolta över dig.❤️

Vår lilla tjej har blivit stor,. Tindra har börjat i högstadiet i 7:an, när blev du så här stor?
Du kämpar på bra i skolan, kämpar och kämpar jag tycker du har det rätt lätt för dig i skolan. Vilka fina betyg du fick, vi är mycket stolta över dig. Tindra var med i Polen och åkte skidor och tycket det var jätteroligt, hon har bara åkt en gång förut här i Sverige när hon var 3 år. Hon fick till det riktigt bra i slutet. Tindra älskar sin fotboll och missar aldrig en träning om hon inte är sjuk eller bortrest. Tyvärr ställdes fotbollscuper in i år, fast serien kom igång till slut och den vann de även som underåriga. Tjohooo. Även i sommar åkte Tindra Wakeboard hela sommarlovet varje onsdag och gillar det jättemycket. Hon är duktig och modig på det, hon blir bara bättre och bättre. Amanda hann inte mer än flytta ut förrän Tindra ville ha hennes rum, dock är rummet rätt likt Amandas då Tindra ser upp till henne och tycker att hennes stil är bäst.. Bästa Tindra, du har det bra som har 2 storasystrar som gör allting för dig, ja de ser även till att du ska passa upp dem. Grymma Tindra du är en snäll, mysig, rolig och go tjej. ❤️

När det började bli varmt ute i våras satte vi fart med att måla om allting i trä på vårt hus, Tomas bytte ut det som var dåligt och sedan målade vi andra.
Efter min tjejfest i oktober bestämde jag mig en dag att nu måste vi göra om hallen. Sagt och gjort, vi har rivit, spacklat, slipat, målat och haft oss sen dess och håller på ännu. Men det är roligt när det är klart och man blir nöjd över resultatet. Det bästa är att göra det själv, jag får bara övertala Tomas lite extra ibland för att han ska hjälpa till.

Tomas och jag firade 27 år tillsammans i år och 22 år som gifta.
Vi gifte oss på Julias dopdag, så året vi gifte oss är lätt att komma ihåg, jag skulle bara boka en dopdag och vips så råkade jag boka kyrkan till ett dop/bröllop.
Tack Tomas för att du är du och att vi står ut med varandra, jag kan bli tokig på dig, men det går över.
Våra tjejer är det bästa vi har och varandra. Jag älskar er alla.❤️
Både jag och Tomas trivs på våra jobb. Jag med mina härliga, roliga, snälla och bästa kollegor.
Under året har vi umgåtts mycket med våra vänner, vi älskar verkligen att umgås med människor och gör det så ofta vi bara kan.
Vi har många snälla, härliga, underbara vänner som vi har mycket roligt tillsammans med.

Nu blickar vi framåt mot 2021 och ser vad den har att erbjuda.

Gott Nytt År
Kram ❤❤❤️

Gillar

Kommentarer

Susann,

En fin sammanfattning och vad mycket trevligt ni gjort trots Corona. Gott nytt år.

zinnie.se
ÅsaKwapisz
ÅsaKwapisz,

Tack detsamma ❤️

nouw.com/åsakwapisz