Summering av 2019

Då är snart 2019 med slut
Jag har bloggat i 4 år och tycker det är lika roligt fortfarande, bloggen är som min personliga dagbok och jag delar gärna med mig av den.

Jag ska nu göra en årssammanfattning av vad jag och min familj varit med om under 2019.
Vi har hunnit med en hel del under året som gått.
Det har varit studenter, födelsedagar, fester, resor, konserter, bröllop, fotboll i alla dess konstellationer mm.
Min familj älskar att resa och vi har hunnit med en del plaster och länder. Vi har varit i Frankrike, Kroatien, Cypern, USA, Rhodos, Polen, Budapest, Stockholm, fotbollscuper och hotellövernattningar.
Nu reser de stora tjejerna på egen hand så vi alla har inte varit med på alla platserna.

Vädret i somras var inte riktigt som 2018, fast jag är nöjd med den sommar som vi fick.

Julia älskar att bo i Lund och har nu flyttat till en helt ny lägenhet och blivit sambo tillsammans med Ludvig. Han studerar även han i Lund och läser till Civilingenjör. En snäll, mysig, trevlig, smart och ordentlig kille från Sösdala.
Hon har nu gått 5 terminer på Juristprogrammet och har gått mer än halva tiden av sin utbildning, trivs bra och känner att hon har valt rätt. Hon har rest mycket själv under året, det började med skidresa med kompisar till Frankrike. Hon och Ludvig var 3 veckor i somras i USA. De bodde mesta av tiden i Ludvigs fasters lägenhet i Los Angeles, fast de tog även kustvägen upp till San Francisco. Hon har även hunnit med Weekendresa till Budapest. Julia var iallafall med oss i Stockholm för att hälsa på kusinen och gå på konsert med systern. Hon sommarjobbade även i år på Volvo, sista året hon gjorde det. Hon har nu i slutet av året fått anställning på ett bemanningsföretag och jobbar minst 2 halvdagar i veckan på Länsförsäkringar. Fotbollen har hon återupptagit och spelar nu i Hallands Nation. I somras var de med i Åhus Beachfotboll och blev diskade. De är ju med en merit.
Du är med om så mycket roligt Julia både i studentlivet och arbetslivet, glöm inte att stanna upp och njuta ibland. Fortsätt som du har gjort hitintills så kommer det gå toppen, allting det som du tar dig för klarar du av och de med bravur. Du är så smart, klok och sååååå jävla bra.

Årets största händelse för Amanda var när hon tog Studenten, en dag som vi alla sett framemot väldigt länge. En dag som blev mycket lyckad och festen höll på långt in på natten tills vi alla stupade i säng. En stor fest med måååååånga gäster. Hon sommarjobbade på Volvo och fick extra veckor att jobba, kanske inte ditt roligast jobb du haft men du gjorde det ändå. Hon håller även hotellet troget och jobbade där de veckorna/helgerna hon inte jobbade på Volvo. Även i höst har hon jobbat på bra, några veckor har hon jobbat alla dagar utan ledighet. Hon har jobbat på hotellet, i skolan och på förskolan. Inte lätt Amanda när man är eftertraktad, duktig och arbetsvillig. Hon har varit med oss i Thailand, Cypern och i Stockholm, det var jättekul att hon följde med oss. Hon har även rest på egen hand, varit på studentresa till Rhodos och i Stockholm på konsert med kompisar. Amanda var med Julias lag i somras och spelade i Åhus Beachfotboll och de blev nog diskade pga av henne, inte lätt när man är en kändis.
Snälla, roliga, mysig och bästa Amanda fortsätt jobba på, tänk vad mycket du lärt dig i höst efter allt ansvar du tagit genom dina jobb. Det du väljer att göra kommer bli det bästa.

Tindra har nu gått i halva 6:an och fått sina första fina betyg. Nu är det nära innan hon börjar Högstadiet. Hur kunde detta hända? Hon som är vår lilla plutt. Tindra är duktig i skolan, sköter sig och gör det hon ska. Redan nu har hon kommit in i den "arga" tonårsperioden och kan bli arg för det minsta lilla. Hon älskar sin fotboll och tjejerna i laget har roligt tillsammans både på planen och utanför. Hon har spelat många matcher och cuper under året. Tindra har varit med oss i Thailand, Kroatien, Cypern, Polen och alla de små utflykterna vi gjort här hemmavid. Hon har i många veckor, varje onsdag i somras åkt Wakeboard, det har hon tyckt varit jätteroligt och var duktig på det.
Tindra tro på dig själv och fortsätt vara som du är, mysiga, härliga, snälla, roliga, goa du.

Vi har köpt nya möbler till vårt uterum och vi älskar att använda det, vi har gjort det under hela året.
Amanda skulle "bara" måla om vårt storarum och vips så blev det nya möbler med. Det blev jättebra och vi blev mycket nöjda.

Tänk vad mycket rolig man hinner vara med om under 1 år. Vi gillar att träffa alla våra vänner och umgås med dem. Under året har vi bland annat varit på kräftskiva, Emil/Rebeccas inflyttningsfest, 50 års fest hos Carina, årliga brännbollsturneringen, min tjejfest, Catrins killebomtjejfest, Diggiloo, Tomas åkte till Polen med vänner, schlagerfest, cykelfest, bröllop mm. Tänk vi kom till våra vänner på vanlig bjudning och så var det helt plötsligt en bröllopsfest för Malin & Ola, så underbart att få vara med om.

Tomas stormtrivs på sitt jobb, efter att ha arbetet med kläder i hela sitt yrkesliv har han nu i höst bytt avdelningen och arbetar på utemarknaden. Han tycker det är jätteroligt med allt det nya.
Tack för att du är du och att vi står ut med varandra. Vi har nästan alltid roligt tillsammans och gillar att hitta på många olika saker. Älskar dig.
Vi firade 26 år tillsammans i år och 21 år som gifta.
Även jag stormtrivs på jobbet med alla mina härliga, roliga, galna och snälla kollegor.
Under året har vi umgåtts mycket både med nya och gamla vänner, vi älskar verkligen att umgås med människor och gör det så ofta vi bara kan.
Vi har många snälla, härliga, underbara vänner som vi har så roligt tillsammans med.
Nu blickar vi framåt mot 2020 och ser vad den har att erbjuda.
Vi har många i familjen som fyller jämnt som vi ska fira.

Gott Nytt År
Kram ❤❤❤️

Gillar

Kommentarer