Stress & mycket fix

Efter jobbet så började mitt andra jobb. Jag har kört omkring en massa. Det började med att jag körde och hämtade nyckeln till klubbstugan, där Emil ska ha sin fest. Vidare till skogen för att plocka blåbärsris som vi skulle dekorera med.

På Maxi handlade jag det sista inför festen. Var inom mormor med tidning och lita annat jag handlat till henne. Jag hann hem en liten stund och började steka lite av kycklingen. Hämtade Julia vid tåget strax innan 2. Hem igen och fortsatte med kycklingen, tar sin lilla tid med 5 kg kycklingen. När Tindra kom hem från skolan körde vi till klubbstugan med lite saker, för att duka och göra fint. Vi mötte upp Amanda och mamma som kom från Sölvesborg. Vi gjorde så mycket vi kunde, men insåg att vi saknade en massa saker. Både glas, bestick och massa annat. Det blev en full lista. Hem och plocka ihop, tur jag köpt en massa glas inför Julias student. De stod redan diskade och klara i skåpet i uterummet, bara att plocka ihop, vi plockade ihop ca 140 glas att ta med oss. Julia lagade middag och jag körde Tindra till sin träning.

Julia bakade kladdkakor och gjorde vid potatisgratängerna.

Jag och Julia fick köra en vända till lokalen igen, med mat och alla glasen. Vi fixade och donade, det blev faktiskt jättefint. Jag fick inte lägga ut några bilder för Julia, hon tyckte det skulle bli en överraskning för Emil imorgon.

Det blir iallafall en massa priser tills imorgon, till de som är duktiga och är bäst.

När vi äntligen kom hem gjorde jag klart de 4 kycklinggratängerna. Nu är vi laddade för fest imorgon. Det ska bli så kul.

Tack mina bästa tjejer som hjälpte till idag.

Nu blir det snart bingen, jag är jättetrött.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer