Skruva, fixa, handla & fotboll

Vi vaknade alla tidigt imorse. Tror minsann alla i familjen drömt om allt fixande och skruvande. Jag körde till Ica Kvantum strax efter 7, för att köpa frukost och lunch.

Amanda och Tomas fortsätte sätta ihop möblerna så fort de vaknat. Vi andra gjorde det vi är bra på, fixa allting annat plock.

Jag och Julia körde till Ikea igen, bytte bordet vi köpte igår som var sönder och kompletterade med flera saker. Amanda och Tindra cyklade till Nova Lund som ligger endast 5 minuter bort med cykeln. De hittade både kläder till sig själva och saker till Julias lägenhet. Amanda är duktig på att hitta fina saker som passar bra tillsammans.

Så här fint blev det med soffan, borden och mattan.

Julia ville ha något som avskärmade sängen från soffan och valde denna hylla. Det blev så bra. Nu får hon bara fylla den med innehåll.

Hennes söta lilla köksbord med 2 stolar.

Tv-bänken som är tom just nu. Vi hann inte köpa någon tv denna helg. Men nu är tv-bänken iallafall klar.

Klockan 1 var vi tvungna att köra från Lund mot Hammenhög. Amanda skulle spela match. Blir ibland så trött på att den där fotbollen styr våra liv. Men vad gör man inte för sina barn.

Amanda fick komma in i andra halvlek.

Alla tjejerna kämpade på bra, tyvärr blev det förlust med 2-0.

Vi kom hem strax innan 7. Jag och Tomas fick köra och slänga alla kartonger vi tog hem på släpet från Julias nya möbler. Amanda drog på fest, det gjorde även Julia nere i Lund. Vi andra 3 är så trötta, så tack och hej och godnatt.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer