Mamma & Tindra mys

Tindra har en tid klagat på dubbelseende och svårt att se på långt håll. Hon gick till skolsköterskan efter jullovet och fick en remiss för att göra en synundersökning hos en optiker.

Både Julia och Amanda går på Smarteyes och är nöjda med det, så valet blev lätt, jag bokade en tid till Tindra där.

Det var inget fel på Tindras syn, det var skönt att få det bekräftat. Men optikern ska skicka remiss till ögonmottagningen på CSK för att kolla upp Tindras dubbelseende och skelning. Det skulle ta 1-2månader innan vi kom dit.

Oj så ung optikern var. Jag funderade under tiden, hur har hon hunnit läsa till optiker? Eller det kanske inte är så lång utbildning eller så är det bara jag som blivit jättttegammmmal.

Inne i stan köpte vi en tröja till Amanda som hon bett om, presenter och en fin blus till Tindra. Jag hade en 25% kupong på Lindex och även 25kr i bonus, så det gäller att passa på. Efter flera snapchat till Amanda så bestämde Tindra vilken hon skulle ha. Hon vill absolut inte köpa någonting, om inte Amanda tycker det är snyggt. Amandas ord är lag enligt Tindra.

Tindras bankkort gick varmt idag, hon handlade på flera ställen. Hon frågade innan hon betalade varje gång . "Mamma bjuder du mig?". Men det gjorde jag inte idag. En massageboll (eller var det nu är) gick sönder efter någon timmes användning. Bra kvalitet. Not.

De snygga solglasögonen kommer hon nog också använda flitigt, tror jag.

Vi körde även inom här. Tindras hemknapp på mobilen har varit sönder ett bra tag. Vi skulle bara fråga vad det kostade att laga den, Det kostade 695 kr, vilket pris, men det fick vi ta. Detta företag måste gå hur bra som helst, nu när alla människor stora som små lever för sina mobiler, iPads och datorer. Vi hade tur, de kunde laga mobilen under tiden vi var i stan. Skulle ta ca 2 timmar. Vii körde omkring och fördröjde tiden med att äta och titta i olika affärer.

När vi kom hem så möttes vi av detta mitt på köksgolvet. Amanda fick hem en H&M påse med posten, fattar inte varför den skulle hamna just här efter hon prövat den. Men den fick ligga kvar tills hon kom hem. Suck.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer