Lyckodag

Vilken lycka det blev idag, när Amanda klarade & fick sitt körkort.

Syrrorna blev med lyckliga.

Men fy så dåligt jag mått under tiden, innan hon fick sitt körkort. Sovit dåligt, orolig och skitnervös. Har nästan varit ett nerv-vrak. Tror nog att jag var mera nervös nu till hennes körkort än mitt eget.
Så fatta hur lättad jag blev idag och såååå glad för hennes skull.

Jag satte mig bredvid och åkte hem, så skönt. Har kunnat åka förut med när hon övningskörde, men känslan idag var något helt annat. Det är jag som har övningskört med Amanda nästan hela tiden, hon har inte velat köra med Tomas, för de blev bara ovänner, så har varit stor press på mig med. Men skam den som ger sig. Hon är grym Amanda.
Vi får se om hon har tid att vara vår privata chaufför nu.

Detta kan vi nu plocka undan och kassera, underbart.
Det har varit tråkiga veckor för Amanda att behöva vänta på sin uppskrivning/uppkörning, hon har fått vänta i ca 7 veckor från det hon fyllde 18 år. Det fanns tyvärr inga tider tidigare. Men det var bara att vänta, gratis är ju gott. Hon har fått nästan hela körkortet betalat av skolan, vi själva har bara betalat ca 1800 kr för hennes körkort. Nästan 20.000 kr billigare än vad Julias körkort kostade. Men vi blev också lurade på Julias körkort av Sölvesborgs Trafikskola. Väldigt otrevliga, negativa, nonchalanta och de tvingade henne till många onödiga lektioner bara för att tjäna pengar. Amanda har kört 11 lektioner och det gick superbra för henne.

Ett kort och en slant väntade på Amanda från oss i familjen när vi kom hem.
GRATTIS än en gång bästa Amanda.

Hon var bara inom en snabbis hemma och gav sig iväg direkt. Jag kommer ihåg känslan att få köra själv. Hon körde även ärende till mig på Maxi, så skönt att slippa det.

Tomas kom hem med ny leksak, suck jag gillade inte den.

Usch vilket liv den förde och den är jävligt stor. Den får inte användas när jag är hemma, jag gillar inte musik, skönast när det är tyst. Ja, jag vet, jag är gammal när det kommer till musik och höga oljud.

Kram❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer