Jobb & Flyttat

Jag, Tomas & Amanda har jobbat idag. Amanda hade en hel lista som behövdes göras på sitt jobb under jullovet. Idag gjorde hon det sista. Mycket bra jobbat Amanda.

Efter jobbet körde jag, Tindra och pappa ner Julia och alla hennes saker till Lund. Det var både saker hon tagit hit, julklappar och resväskorna hon behöver till Thailand som skulle med tillbaka. Hon fyllde hela kofferten och baksätet med sina saker.

Nu fick kaninen med flytta till Lund.

Det var inget roligt väder att köra i, precis vid nollan och dimmigt. Ännu värre vad det på vägen hem. Usch vad jag avskyr att köra i mörker och dimma.

Äntligen. har Lager 157 kommit till Nova Lund. Vi var tvungna att göra ett besök där. Jag och Julia fyndade. Jag köpte vinterjacka (100 kr), 2 par jeans (60 kr & 90 kr), t-shirt (9 kr) och linne (9 kr), Vi älskar att fynda och handla billigt.

Julia och pappa körde ett ärende till Biltema, jag och Tindra gick en liten sväng på Nova Lund. Tindra shoppade på BR.

Tindra blev sugen på en smoothie.

Pappa fick sedan jobba lite, han satte upp Julias string hylla hon fick av Amanda i julklapp.

Det blev jättefint. Nu sitter den exakt rakt, pappa ger sig inte utan att det ska vara perfekt. Julia kommenterade när han var klar: "jag tycker den är lite sned". det fick hon snabbt äta upp när han tog fram vattenpasset och visade att hyllan satt i exakt i lod.

Julia har det så mysigt i sin lilla lägenhet. Vi glömde köpa blommor till hennes bord, då han kastade julrosorna när vi kom dit.

Jag lånade Julias cykel för att cykla in till centrum och hämta ut linser till Amanda på Smarteyes. När jag skulle cykla hem cyklade jag vilse, alla gatorna i Lund ser nästan likadana ut. Jag fick cykla tillbaka igen för att hitta rätt väg hemåt.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer