Inte sova bort dagen

Ändå jag kom i säng sent så sov jag bara till ca 9. Först blev det ett benpass på gymmet. Sedan vidare till Amandas match. Serien började idag.

Tindra sov tills 12 och Julia till halv 2. Trötta.

Amanda trodde inte hon skulle orka spela hela matchen, det gjorde hon och hon gjorde även 2 mål och 1 assist. Det var bra med semester och vila för henne.

Tycker lagledaren ser ovanligt pigg ut. Att han körde bil hit kan inte varit bra, jag tog iallafall cykeln.

På em blev det Ikea i Älmhult.

Julia köpte först tallrikar på fyndet. 99kr för 24st, billigt. Hon fick presentkort på 900kr från Ikea i studentpresent, så perfekt att använda nu.

Vissa är törstiga idag.

Mat är alltid gott.

Det blev en del.

Hon som "aldrig" får någonting enligt sig själv handlade också såklart. Amanda är bäst på att förhandla till sig saker och köpa nytt. Tindra nöjde sig med choklad.

Idag fick Amanda tv-bänk och lampa. Det blev snyggt. Hon är duktig Amanda, på att piffa till det. Enligt Amanda är det bara hennes rum som är snyggt. Resten av huset är fult. Men jag trivs iallafall i mitt fula.

Imorgon är det dags att börja jobba igen efter 4 veckors härlig semester. Jag känner mig nöjd med min semester och är redo för att börja jobba. Vi har hunnit med mycket roligt på semestern. Bilat till Kroatien, övernattat i Österrike, Polen, fotbollscup på Öland, badat, solat, umgås med familjen & vänner, spelat brännboll, krabbfiske, Tosselilla, besked om Juristprogrammet och lägenhetsinnehavare.

Nu är jag redo för mitt jobb som jag trivs så bra med.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer