Vab med Tindra

Idag har det blivit vab med Tindra. Hon hade feber imorse, men mycket bättre nu ikväll. Vi stannar hemma imorgon med fallifall och kryar på oss ordentligt.

Det har blivit matte, engelska glosor och temaläxan under dagen.

Äntligen hade jag tid att städa, de fyra skåp som det var lite rörligt i. Ja, jag hade faktiskt lite stökigt däri. Då hittade jag dessa fina bilderna som vi tagit hos fotografen vid tjejernas 1 årsdag.

Julia som alltid tagit hand om lillasyster Amanda och Amanda har följt efter henne överallt och sett upp till henne.

Så härliga bilder.

Även jag och Tomas fastnade. Så snygga.

Denna Goa lilla loppan kom till oss och har berikat allas våra liv. Julia och Amanda har varit så stolta och glada över henne sen dess.

Världens bästa och finaste tjejer. Nämligen våra.

Bara för jag varit hemma idag, så fick jag agera taxi. Hämtat Julia vid tåget, hämtat Amanda och kompisar i skolan och kört Julia och Amanda till tåget igen. Taxin går.

Julia har fått jobb på Volvo, genom flexpoolen. Det menas med att hon kommer jobba max 24 timmar per månad. Flexpoolen kunde man söka om man går på högskolan eller universitet. Så kul att Julia fick det. Grattis till jobbet.

Hon var på Volvo idag och hämtade sitt id-kort och jobbkläder.

Amanda är ledig imorgon och följde med Julia till Lund. Det blir nog shopping och uppställning av Julias lägenhet. Amanda har den förmågan att hon inte kan gå in någonstans utan att det blir stökigt och rörligt omkring henne.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer