Grymma tjejer

Igår kväll spelade tjejerna placeringsmatch om 5-8 plats mot Olofström. Tyvärr så blev det förlust med 2-0. Men vi alla fick vara med om ny upplevelse, i mitten av halva andra halvleken så öppnande sig himlen och det började ösregna, hagla & blåsa som bara den. Vi föräldrar försökte skydda oss så gott det gick, vi gömde oss under paraplyn, kläder, filtar och solstolar. Vi fick ge upp med att försöka hålla oss torra, det gick inte, vi la undan allting och fick ny energi och hejade på tjejerna genomblöta istället. Tjejerna skrattade åt allting efteråt. När vi körde därifrån kom solen fram och det såg ut som det inte hade regnat, förutom på oss som var som dränkta katter

Strax innan 10 imorse checkade vi ut från Gullbrannagården.

Vi körde till Halmstads arenan för att spela sista placeringsmatchen om 7-8 plats mot Höllviken.

Matchen slutade 1-1 så det fick avgöras på straffar. Tyvärr så vann Höllviken på straffarna.

Våra grymma tjejer slutade på 8:e plats i Laxacupen. De har fått kämpa hårt eftersom de har spelat underåriga i F14, de har några tjejer i laget som är 14, så för att alla ska få spela så blev det denna åldersgrupp. Både tjejerna och vi föräldrar har fått några roliga & härliga dagar tillsammans.

En trött Tindra efter en grym insats i sista matchen.

Tack så mycket allihopa för en superrolig helg med många nya minnen & upplevelser vi tar med oss.

Vi har upplevt härlig fotboll, kämparanda, glädje, besvikelse, hejarklack, sol, regn, hagel, storm, värme, svett, bad, gemensamma kvällar, kortspel, godisrum, hemliga rummet, vaktmästaren Tomas, oinbjudna gäster, snarkningar, mobilväckningar, gemensamt kök, halkning i dusch med badskor, skratt, packade bilar, hund som tigger, älg, ,flätor, volleyboll, resorb och en massa andra roligheter.

Kram❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer