Full fart igen

I fm var jag på återbesök på Ögonmottagningen på CSK.

De små prickarna som doktorn såg i mitt öga i tisdags var nästan borta idag.
Det var ju skönt, nu ska jag fortsätta med mina ögondroppar i 3 veckor för att få bort inflammationen. Sedan bir det ett nytt återbesök. Det känns mycket bättre idag, tänk vad några små kortison ögondroppar kan göra.

Jag slutade tidigt från jobbet, sedan har det varit full fart hela dagen.
Eftersom jag haft en jävulskt huvudvärk i 2 dagar så har allting stått stilla hemma, men i em försvann den och jag satte full fart som vanligt.
Det har varit besök hos frissan, hämtat Amanda som ville övningsköra, hängt/tagit ner/vikt tvätt, lagat mat, skött om mina blommor, löpning, kört våra cyklar till studentfesten vi ska på imorgon mm.
Dagen har sett ut ungefär som den brukar göra hos mig.

Imorgon kommer Julia hem efter 3 veckor, så här länge har hon inte varit i Lund utan att vi har träffast. Det är väl konstigt att man vänjer sig, känns faktiskt inte som 3 veckor. Vi pratar givetvis varje dag både genom Snapchat och samtal. Hon har redan blivit "mobbad" i Lund av sina kompisar att hennes mamma ringer jättemycket. Ja denna mamma kommer fortsätta att göra det. På söndag flyttar hon hem igen över sommaren, så mysigt det ska bli, tror dock inte Julia tycker det är lika mysigt.

Kram❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer