En ny härlig dag

När jag steg upp igår morse var jag allt lite sleten, men efter en stund uppe och med en cola till frukost var jag pigg igen. Hela hallen var fylld av påsar med saker från festen, jag plockade upp och fixade. Sedan åkte jag och mamma för att städa det sista i lokalen, ta resterade av mina saker och lämna tillbaka nyckeln.

Emil hade velat fram och tillbaka om han egentligen skulle eller inte skulle ha någon fest, när han till slut bestämde sig, så hade vi bokat in en kväll med vänner, alltså tills igår kväll. Så det var bara på fixandet igen.

Det var Caterine, Micke, Maja, Mikaela, Jens, Alma och Melker som kom till oss.

Det blev lite god Prosecco till fördrink.

Jag är så dålig på att komma på tilltugg till fördrinken, men googlade lite och hittade någon ny och tog någon gammal jag redan kunde. Allihopa blev goda. Jag glömde chipsen i ugnen så de blev lite väl rostade, men de var goda ändå.

Jag gjorde gurksnacks och tunnbrödsrulle med skinkröra och taccochips med sweet-chilisås och riven ost. De tog slut, så det var nog uppskattade.

Jag gjorde det enkelt för mig och hade varmrökt lax till middag men kokt potatis, broccoli, sallad och mormors goda sås.

Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås.

Barnen började att bada, då passade vi på att spela spelet "Utan tvekan", så roligt, man får 10 frågor i snabb följd och du får inte svara med ja, nej, eller tveka. Hur svårt kan det vara egentligen, men det är faktiskt inte så lätt som det låter. Vi fick många goa skatt. Någon var lite bättre och någon var lite sämre. Vilka konstiga ord och meningar man kommer på.

Efter en lång stund så hade barnen badat klart och det var de vuxnas tur, tyvärr så var det nu bara 35 grader i vattnet och de extra graderna ner gjorde stor skillnad, normalt så ligger det alltid på 38 grader. Så vi badade bara en liten stund, men det var skönt så länge det varade.

Tack så mycket för ikväll våra fina vänner. Vi hade en rolig, trevlig och lugn lördagskväll.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer