Fredag med nöjen

Julia har kommit hem i helgen igen, så mysigt när vi alla är samlade. Fast hon är mycket irriterad på Skånetrafiken. Det tog henne 3 timmar att komma hem. Det var signalfel, inställda tåg, ersättningsbuss bla bla. Hon var så arg och irriterad, jag förstår henne. Jag har inte heller så många bra erfarenheter av dem. Tror aldrig att det har fungerar perfekt när jag åkt. Så tråkigt.

Julia och Amanda körde och hämtade Tomas på jobbet. Han trivs väldigt bra för övrigt, han har alltid mycket att göra, som han trivs med och tiden går fort. De passade på att köpa 2 ”små” påsar med godis till oss på ca 2kg per påse.

De släppte av Tomas hemma och Julia körde Amanda till födelsedagsfest i Sölvesborg. När Julia kom till Sölvesborg så stannade bilen och ville inte starta igen. Tomas hade nämligen tagit med sig nyckeln till bilen. Det är mycket märkligt att bilen kunde köra så långt utan att nyckeln var i bilen. Jobbigt med moderna bilar när man inte behöver sätta bilnyckeln i tändningslåset. Ja, det blev ju Tomas som fick köra till Sölvesborg för att lämna nyckeln till Julia.

Tindra fick spännande post. Nämligen sitt första bankkort. Hon var så lycklig. Får se om hon blir som Julia eller Amanda, Nömligen spara eller slösa. Tror det lutar åt Amanda och slösa.

Vi hade väldigt viktiga gäster som kom på kvällen. Nömligen Johan, Felicia, Stefan, Camilla och Magnus.

Vi bjöd på kycklinggryta, pasta & sallad.

Det blev den goda cheesecaken som Amanda gjorde med varm jordgubbsås till efterrätt. Tack Amanda den blev god. Du kan om du vill.

Jag och Camilla tog ett varmt skönt bad.

Tack så mycket fina vänner för ikväll.

Nu har jag en helt oplanerad helg framför mig. Så härligt. Trevlig helg. 

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer