Brac - Bol - Recention

Jag tänkte göra en recension hur jag upplevde Brac - Kroatien som vi nyss var i.

Vattnet: 5/5
Det var helt underbart klart fint vatten, jag upplevde det lite kallt, trodde faktiskt det skulle vara varmare nu i september.

Standen: 4/5
Jag gillar egentligen bäst den ljusa härliga sanden på stranden, fast i Kroatien är det mest stenstränder & klippbad överallt. Men eftersom vattnet är så fint så funkar det bra med stenstränderna. Det fanns flera olika badvikar/stränder att välja mellan.

Vädret: 5/5
Alldeles perfekt, lite moln, fast övervägande sol. Det var varmt & skönt.

Boendet: 5/5
Kunde inte haft bättre boende, vi 4 familjer som reste tillsammans bodde mycket fint i ett eget hus med 4 lägenheter, vi gjorde det som vi kände för, vi kunde även ha badad nakna om vi velat det. Alla lägenheterna var mycket fina och innehöll alla bekvämligheter.

Ressällskapet 5/5
Kunde inte bli bättre, alla nöjda & glada. Ett roligt, härligt & glatt gäng.

Prisnivån: 3/5
Det var billigare än hemma, fast bara lite. Jag äskar att det är mycket billigare än hemma när jag reser på semester. 1 solstol på stranden kostade 75-100kr/dag, stor öl i baren 45 kr, stor öl i affären 12 kr, lunch från 70 kr, middag från 100 kr, pizza från 75 kr.

Avstånd: 2/5
Transfern från flygplatsen tog lång tid, ca 2,5 timme.
Avståndet till närmaste strand var 1,2 km och vår favorit Zlatni rat var det 2 km, Men det är ju dock aldrig fel att röra på sig. Till hamnen & centrum var det ca 1,5 km. Vår lägenhet låg nästan allra högst upp från hamnen/centrum och precis i början på samhället Bol.

Bol: 3/5
Hela staden Bol är byggt på backar/kullar/berg så det är väldigt branta backar. Nerför går det ju an, men uppför är det lite kämpigare. Hela samhället var väldigt mysigt med alla dess fina hus & de mysiga gränderna. Väldigt rent & snyggt överallt. Befolkningen var inte särskilt gästvänliga & trevliga, det fanns dock några enstaka.

Ön Brac, staden Bol får 32/40 av mig.
Jag reser gärna till Kroatien flera gånger. 

Vi har haft en toppen vecka med mycket sol, bad, mat, skratt, flams & roligheter.
Tack så mycket allihopa ni hemifrån som har förgyllt vår resa och skapat nya minnen tillsammans, som vi kan plocka fram i höstmörkret.

Kram❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer