Aj, aj & Fix, trix med det sista

De var så snälla på Folktandvården igår, fast de inte brukar boka akut tider dagen innan, så ringde de mig igår em och gav mig en tid imorse. Det var verkligen jättesnällt. Jag ringde nämligen dem igår och ville ha en tid, för jag har haft så ont i en av min visdomstand hela veckan och har gått på värktabletter hela tiden.

Sagt och gjort. Jag var här tidigt imorse. Tandläkaren spolade rent och jag ska tillbaka om 3 veckor för röntgen och planering av att dra ut tanden. Hjälp, jag vill inte, det gör ont, jag får väl bedövning, frågade jag. Tandläkaren tittade på mig och log. Han måste tyckt jag var en idiot. Men jag hatar att gå till tandläkaren. Är livrädd varje gång.

Efter jobbet blev det fix med det sista innan vi kan fira jul. Jag och alla tjejerna började på Maxi. Kan säga att det var inte bara vi där.

Vidare till Sölvesborg.

En liten spontan tripp till Malin, på kvällen. Nu är vi snart inte lika gamla mera. Hon fyller 45 år, så vi firade henne ikväll. Med present och Prosecco.

Vi fick supergod mat.

Tomas fick en ny kompis. Sture ville bli vän med honom, fast det ville inte Tomas. Tack så mycket för ikväll Malin & Ola.

Kram ❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer