Vad är det som ger oss, som lever med en potentiell dödlig sjukdom, dåligt samvete gentemot våra partners? Att säga till dom att man förstår om de inte orkar finnas kvar vid ens sida under sjukdomstiden? Istället för att vara tacksam för att de finns kvar, älskar en och stöttar en. Många tankar denna måndag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt bara snurrar i huvudet. Alla tankar, känslor gör mig förvirrad.  Hatar när hjärnspökena är här, de kan intala mig de mest korkade idéer och tankar. Och jag låter dem tillslut ta över, i stället för att lita på magkänslan.

Likes

Comments

När känslan att " något Är fel" ständigt är närvarande. Att inte veta vad det är, tär på mig. Måste lita på den i min närhet som säger att hen fr älskar mig, även fast jag blir osäker ibland. Jag hatar när dessa känslor kommer!!! 

Likes

Comments

Försöker hitta ljuset i mörkret för  tillfället. Det är svårt när de mörka tankarna tagit över de ljusa. Mannen vet om vad som sker och vi försöker hitta ljuspunkter.  Att mannen och barnen är mina ljus är självklart men det tänker inte alltid hjärnan när de mörka tankarna kommer.

Likes

Comments

Vaknat efter en tuff natt. Knappt sovit pga bråkiga barn i sängen, en del av er vet vad jag pratar om; knuffar, ligga nära, sparkar, ligga "H". Det känns som om jag blivit överkörd av en vält. 
Ska till läkaren idag och redan nu har jag börjat få ångest. Mitt förtroende för denne läkare är lågt. Vi är på olika stadier i vår gemensamma behandlingsplan så att säga. Hen tog bort min samtalsterapi i maj och tycker att vi ska invänta vad medicinbytet ger för resultat. Jag får se vad mötet ger för utgång denna onsdag. 

Likes

Comments

När hela kroppen känns som ett tomt skal, som bara existerar, inte gör något. Skrev ett brev igår, om mina tankar med livet. Hur länge orkar jag? Har haft ett långt samtal med mannen om hur läget är, min och vår framtid. Min familj är mitt allt och jag har dem att tacka för mycket.

Likes

Comments

När vet man att det är slut?  Att det är dags att checka ut? Orken börjar ta slut och det är svårt att fylla på igen.

Likes

Comments

Att leva mitt i livet och få diagnosen depression kastade omkull allt jag trodde på, allt jag hade, min trygghet. 

Från att vara pigg och social till att inte orka göra någonting mer än att lämna och hämta sonen på förskolan, tog hårt på mig. Att jag dessutom var gravid i v 26 med vårt andra barn komplicerade allt. 

Likes

Comments