Jag åkte till stranden igår. Mina två stora flickor var med, och syrrans två små också.

Valpen Asta tyckte att det var superkul att busa runt i sanden.

Lisa och Freja skrev i sanden. Freja är tre år och mycket intresserad av bokstäver.

​Vi for till en badplats som heter "Gren". Långgrunt och härligt strand är det där. Underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi gillar rabarbersaft i vår familj. Därför försöker jag alltid att göra minst en laddning varje sommar som jag fryser in.

Eftersom jag försöker leva sockerfritt, så gör jag en del som jag sötar lite med Sötströ.

​Den övriga familjen vill ha vanlig sötning, med strösocker, så då gör jag det också.

Likes

Comments

Idag har vi varit i stan hela dagen. Stan lika med Umeå

Då är det skönt att sätta på sig arbetskläder, gå ut och klippa gräs...

... och sedan bara njuta av allt det vackra vi runt omkring oss...

Mannen lagar båten så att vi snart kan få sjösätta den...

Och dottern Wilma målar ladugården...

Likes

Comments

I början av maj åkte vi till Skövde och köpte en valp. Det är en bichon/maltesemix. Det blev kärlek vid första ögonkastet. Det gick superbra att åka så långt hem. Hon bara sov mest hela tiden.

Likes

Comments

Tre månader (!) sedan jag sist skrev här. Varför? Svaret är ganska enkelt ändå, jag har inte orkat. Det har varit lite väl mycket för den här människan. Både privat och på jobbet. Och summan av det blev att jag blev sjukskriven. Nu börjar jag sakta komma tillbaka, men minnet, koncentrationen mm är inte vad det borde vara...

Det är omöjligt att återge vad som hänt i en familj på tre månader. Men jag slumpar lite foton. Vi har "pysslat" lite här hemma (som mina man brukar säga) Här är trappen som börjar bli klar. Vi ska bara sätta upp lite tavlor och någon belysning.

Dom här underbara tjejerna är på besök ibland. Jag är deras moster och jag älskar dem så. De har så många kluriga funderingar och samtal med varandra. Här ser man en sådant samtal fångat på bild.

När man mår dåligt är det också svårt att sköta sin kost tycker jag. Men målet att försöka vara sockerfri finns fortfarande hos mig. Det är också roligt att göra sin mat "vacker". (min man tycker att jag är lite märklig ibland) Hi hi

I början på maj besökte vi bonusdottern Charlotta och hennes Jesper i Jönköping. Vi hade trevliga dagar som turister i denna vackra bygd!

Likes

Comments

Jag längtar till Påsk. Av flera anledningar, att mellandottern med ny pojkvän kommer och hälsar på, att få träffa släkt, att äta god mat och att få vara ute i naturen.


I frysen var det tomt med fikabröd, och det måste man kanske ha när Påsken kommer? Hur som helst så satte jag igång med ett bullbak. Har inte alls känt inspiration för att baka sista tiden, men idag var det kul!


Jag använde receptet från mjölpåsen, satte bara i lite extra vaniljpulver


​Dom blev i alla fall godkända av döttrarna.

Kram på er!


Likes

Comments

I julklapp fick vi konsertbiljetter till Lisa Nilsson. Vi bestämde oss för att göra det till en liten minisemester, så vi bokade även hotellrum. Lite udda att semestra en torsdag och fredag, men det var verkligen jätteskönt. Hotellet är ett gammalt, men renoverat i modern stil, inte riktigt min stil, men fräscha rum iaf. Frukosten var dock under all kritik, tyvärr.

Vi åt en supergod middag i Hotellets Restaurang. Finns det nåt som slår en köttbit och ett glas rött?

Eftersom jag försöker hålla mig sockerfri, så brukar jag undvika efterrätt, men vi var värda det ändå...

Konserten var helt magisk. Tårar, skratt... ja, ett myller av känslor. Lisa Nilsson är så otroligt begåvad, och dessutom rolig.

På fredagen hann vi springa lite i affärer, men eftersom vädret var kanon så valde vi att åka hem och ta oss ut i naturen. Fulltankade med ny energi!

Likes

Comments

Jobbiga veckor har vi haft. Jag går i ett vacuum och bloggar är det sista jag gör... Jag försöker muntra upp mig med fina blommor, det funkar alltid.

Det är även svårt att sköta kosten när livet är jobbigt. Vi låg inlagda på sjukhus fyra dagar, och där blev det att äta "det som bjöds" om man säger så. Fast jag hade med mig kvarg och bär, för det mår jag så bra av.

Att träna och hålla igång är svårt just nu också. Motivation noll. Fina träningskläder från Kari Traa gör det liiite lättare.

Kram på er från Carola

Likes

Comments

Jag har varit dålig på att skriva här, för vårt liv har varit lite upp och ned. Vår Wilma mår inte bra, och då har den mesta tiden och energin gått åt till henne (plus renoveringen på övervåningen förstås). Vi var till Bup i Umeå i tisdags och då blev hon inlagd. Jättetufft för en mamma att lämna sin flicka där. Jag hade kunnat stanna med henne, men det var lite läge för oss att ha ett brejk från varandra också...

Men idag kommer hon hem! Jag är så lycklig för det. Ska alldeles strax sätta mig i bilen och hämta henne.

Jag skulle tro att hon saknar sin ponny (och kanske mamma med?)

Dom här bilderna tog jag i helgen när hon var ute och red i snön. Säga vad man vill om vintern, men vacker kan det då vara ibland.. Kram från mig

Likes

Comments

Nu är snart det nya rummet klart på övervåningen, och då börjar ju det roliga. Tapetseringen är klar, och golvet börjar vi lägga in i morgon, men sen så är det bara städning och sen.... Inreda, eller piffa! Min dotter satt i kväll och blev inspirerad av nätet. Hon kollade mest på HM Home. Från vår möbelhandlareSK Möblerhar vi beställt en grå bäddsoffa, och ett vitmålat gammalt bord ska också stå där. Wilma önskar att inredning ska gå i ljusrosa toner, och det får hon gärna bestämma.

Kram!

Likes

Comments