Den här natten har vart lika jobbig för både mig och lilla Scott kan jag tro. Var 30 min ungefär har han vaknat och gråtit för han vart så snorig.. så jag var fätt gått in och gett nappen och tröstat ett x antal gånger idag.. men han lyckades iallafall sova 2,5h i rad 🙏🏼. Nu sitter jag här och vet inte helt hur jag ska ta mig till idag, ska göra påfyll på mina fransar och avbokningen är 24h innan behandlingen.. så jag lär få betala vare sig jag går eller ej.. så jag hoppas på att hitta en barnvakt snart 🙈

Ha en fin dag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder, fast jag är nog mer rund än vad jag känner mig go och glad om dagarna. Tröttheten tar över helt, och jag känner att jag bara vill få sova och ligga stilla oavbrutet i en vecka. Händer, fötter och hela jag börjar att bli svullen. Veckorna kan gärna få ticka på lite fortare nu..
Men nu är snart inskolningen med Scott färdig och han kan få börja på riktigt. Då kommer jag få chans att åka hem och vila upp mig lite.

Likes

Comments

Den här natten har jag sovit så otroligt dåligt, lillan/lillen i magen har hållt på och rört sig vääldigt mycket. Det är mysigt på dagen, men på natten vill jag gärna få sova lite!
Nu blir det inskolning dag nummer 2 med Scott.⭐️

Likes

Comments

Att vakna upp till regn, och att hela dagen fortsätter med regn gör mig absolut inget! Finns det något mysigare?!

Idag var det dag 1 av inskolningen! Har sovit så otroligt dåligt inatt, rädslan för att man ska känna att det är fel att lämna Scott där. Att fröknarna ska vara konstiga eller att han inte alls vill vara där..

Men allt gick så bra! Vi kom in och Han tog för sig direkt och sprang till bollhavet och kastade bollar högt och lågt! Och fröknarna var väldigt trevliga, så torsdag och fredag denna veckan, och hela nästa vecka är det inskolning! Och jag längtar!!
😍


Nu ska vi strax äta middag och fortsätta vårt mys innan det är dags för lilleman att sova
⭐️

Likes

Comments

Nu åker vi och möter upp R , för idag är det Scotts första dag på dagis!! Så spännande, lär nog bli jobbigast för mig detta 🙈.

Likes

Comments

Är gravid i vecka 30, Lilleman börjar på dagis imorgon och jag har en del jag ska hinna med innan nästa bebis kommer! Så som att få målat alla lister och fönster i köket, måla hyllor till vardagsrummet, och försöka mig på tvbänken..

Men en sak i taget 👊🏼

Likes

Comments

Idag på morgonen fick jag och Scott besök av Jennie!
Så härligt när man känner att man klickar så bra med en person! Och att hon dessutom snart ska få barn, då kommer min lille kille få en lekkompis!!

Jag kom precis in efter en promenad med barnvagnen, Scott stenslocknade äntligen så nu får han ligga kvar ute i sin varma vagn och vila en stund till medans jag får lagat lite mat 🌨

Likes

Comments

Köpte dessa två böcker till Scott. Vi har läst en och det resulterade i att han somnade och jag satt och jäspade mig igenom hela boken! Nu återstår den andra boken!
Blir en så mysig stund när man läser för sitt barn 😍

Likes

Comments

Klockan är 04.30! Jag är vaken och ska snart väcka lilleman också! Han ska bli körd till sin mormor och få vara dör och mysa hela dagen! Medans jag ska shoppa loss 💁🏽💸


Ullared, här kommer jaag!

Likes

Comments

"Du är ju mammaledig, du har ju massor av tid om dagarna" ...
Ja.. jag är ju mammaledig av en viss anledning, jag har ett barn som kräver all uppmärksamhet och kärlek från mig. Uppfostran, rutiner och att få till vardagen är inte bara och bara! Så otroligt trött på folk som inte är föräldrar och kläcker den kommentaren. Jag skaffade inte barn för att få mer tid till att fika med vännerna på stan.

#mammaledighetmenändåfulltupp

Likes

Comments