​När någon frågar mig om Facebook så säger jag att jag inte är i den nivån. Lyssnar hellre på denna och njuter i stället. Beatet är oslagbar med, helt otroligt:)...nu blev jag kär igen haha..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag älskar videon för den visar samspelet mellan en man och en kvinna och hur vacker, intensiv och passionerad den kan bli. När man inte fått uppleva så mycket kärlek under barndomen, så blir också känslorna så sjukt intensivare och starkare på något vis som jag inte kan förklara med ord. Den röken som finns i videon hade jag i över sex år och du hann i tid innan den höll på att slockna bort ska du veta;), du betyder oerhört mycket för mig...

Likes

Comments

​Älskar varje gång när tjejer bär hiphop och står för den! Sweet, sweet, sweet!:D. Jag själv bär mycket hiphopkläder och kan se mig själv där! haha och så är videon naturligtvis grym!;)

Likes

Comments

Vi båda är sånna grubblare och livsnjutare, men den smartheten du har och din känslighet i saker och ting, har jag fan inte sett hos någon. Du är så sjukt smart och intellektuell på samma gång. Jag faceneras även av din passion och djupet som existerar i dig, för det gör dig så förbaskat unik:). Vi har analyserat, diskuterat allt mellan himmel och jord varje dag i timmar. Medan andra bara ser ett träd, så ser du värderleken trädet är i, insikterna som går upp och nrför trädet, sprickerna som finns runtomkring som uppstått efter år, du ser de olika nyanserna av det bruna, du kan föreställa dig hur många ringar på grund av åren som skulle kunna finnas inuti trädet du märker till och med om det är någon människa som rispat in något eller slagit in en spik i  den.  Vi har kommit så nära varandra att jag kan läsa av den lilla två sekunders skenet i dina ögon eller om något är fel genom ditt kroppsspråk. Du och jag analyserar varandra hela tiden och vi känner varandra ut och in och det blir väl så när man har varit tajta i flera år. Jag tror att vår utmattning beror på att vi har analyserat för mycket:P haha..SÅ SLUTA TÄNKA! HAHA..

Likes

Comments

Både du och jag är så sjukt djupa. Jag älskar dig oerhört mycket och mer än vad ord kan uttrycka sig. Är så glad över att funnit en bästa vän med sådant djup och passion som mig...visst har du och jag bråkat som fan, varje dag i flera år, men det har varit på grund av att du och jag är så lika, båda är lika envisa och båda har ju så starka personligheter. Men idag kan vi ta mig fan inte leva utan varandra!:D

Likes

Comments

Likes

Comments